unknown messages received???

unknown messages received???

Post by Ertuerul ?zürü » Sun, 30 Sep 2001 18:36:58



Hi all,

I have exchange 5.5 sp4 on win2k server (sp2). Relaying is prohibited on
exchange server . But I receive messages that are not forwarded to me; seems
sth. like relaying .

Any ideas?

Ertug

Our exchange server : ntsrv.bisod.com.tr (213.74.119.161)

The internet headers of two example msg.s I received:

msg.1:

Received: from qd_mail2.sd.cninfo.net (61.156.13.69 [61.156.13.69]) by
ntsrv.bisod.com.tr with SMTP (Microsoft Exchange Internet Mail Service
Version 5.5.2653.13)
 id TTRCABCW; Fri, 28 Sep 2001 23:54:23 +0300
Received: from qpkf.net ([209.92.173.135]) by qd_mail2.sd.cninfo.net

          Sat, 29 Sep 2001 04:54:02 +0800


Subject: Yesil'i de Hack'larlar!!!!
MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/mixed;boundary=
"----=_NextPart_000_00AA_EBA1DBC6.1834B8C6"
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Mailer: Microsoft Outlook Express 5.00.2919.6700
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2919.6700

Date: Sat, 29 Sep 2001 04:54:19 +0800

------=_NextPart_000_00AA_EBA1DBC6.1834B8C6
Content-Type: text/plain; charset= "windows-1254"
Content-Transfer-Encoding: base64

------=_NextPart_000_00AA_EBA1DBC6.1834B8C6--

Msg:2

Received: from titanium.dufour.com.au (210.9.207.50 [210.9.207.50]) by
ntsrv.bisod.com.tr with SMTP (Microsoft Exchange Internet Mail Service
Version 5.5.2653.13)
 id TTRCABC7; Sat, 29 Sep 2001 03:37:46 +0300
Received: from html (slip129-37-27-49.ga.us.prserv.net [129.37.27.49]) by
titanium.dufour.com.au with SMTP (Microsoft Exchange Internet Mail Service
Version 5.5.2650.21)
 id TQHMV0PN; Sat, 29 Sep 2001 10:37:01 +1000


Subject: Check this out
Date: Fri, 28 Sep 2001 19:39:03
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/html; charset="DEFAULT"

 
 
 

1. Unknown email address and no To field message have received

Dear all,

I have using Exchange 5.5 with sp2 on a NT4 machine.

Some time I found some email messages, which is addressed to other (not in
our exchange server) or no information in To field, in my Inbox.

Is this symptom caused by the exchange server setting?
Any suggestion to solve this problem?

Thanks.

2. Migrating Exchange 2K to new hardware

3. Help needed, I want to send all messages received with unknown recipient to a special mailbox

4. X400 mail failure

5. E5.5 Standard to E2K Enterprise?

6. CDO error when trying Server.Createobject("MAPI.Session")

7. Receiving HOST UNKNOWN error

8. (000C05A6) Unknown Recipient when receiving a Bcc: mail

9. weird received email from unknown user???