Pub Folder errors: IDs 3079, 1110 -- error -1018, Unable to display folder

Pub Folder errors: IDs 3079, 1110 -- error -1018, Unable to display folder

Post by Joe Gaspe » Wed, 27 Aug 1997 04:00:00



Running Exchange 4sp4, NTS4sp3

I have the following 6 problems:

1.  The clients (Outlook and Exchange) can't access any of the Public
Folders.  They get an error "Unable to display the folder."  This also
occurs when accessing the PubFolders with an Admin account.  The

2.  In Exchange Admin I get the following when trying to show properties on
folders in the Public Folders area.  I can list the folders but not select
them.
 |---------------------------------------------|
 | The client operation failed.                |
 |                                             |
 | Microsoft Exchange Server Information Store |
 | ID no: 80004005-0501-00000000               |
 |---------------------------------------------|

3. Client running with Admin account shows 2 Public Folder listings (both
exhibit the above problems.

4. Synchronization fails at the Organization Forms

And some event log errors...

5.
Event ID: 3079
Source: MSExchangeIS Public
Description:
Unexpected replication thread (40000001:80000002). Error -1018.

6.
I'm getting the following once every 60min in the Application log.

Event ID 1110
Source: MSExchangeIS Public
Description:
Error -1018 occurred while writing per-user information for /O=UNIVERSITY
OF
FLORIDA/OU=WILDLIFE/CN=CONFIGURATION/CN=SERVERS/CN=WALLACE/CN=MICROSOFT
SYSTEM ATTENDANT.

Any hints other than grab a backup (which I have, whew)

Thank you for your time,
Joe

http://www.wec.ufl.edu/staff/gasperj/

 
 
 

1. Public Folder Replication Error 3079

I have an Exchange 5.5 server with sp2 that is not getting any Public Folder
replication updates
in the event log I keep getting the following error

Event ID:3079

Unexpected replication thread error 0x46c.

EcSeek(FID / REPLID)
EcReplSendFolders
EcReplSendMessagesSelectedTimes()
FReplAgent

The 3079 is preceded by a 3010

Event ID 3010

A replica of public folder (1-1) IPM_SUBTREE
 was added.

Expiration interval: 0
Folder-wide expiration interval: 0
Schedule: 2 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00

Priority: 0

Directory Replication works fine and mail can be sent back and forth. It
appears as if the Server is receiving the Replication messages but is having
problems updating for some reason

Any Ideas on how to fix would be appreciated

I have checked Technet & Microsoft support pages. But can not find anything
relating.

Best Regards

Darryl Burnette

2. SP4 ?

3. Unable to display folder error in Public Folders - THE FIX

4. WebDav and Item creation, and a lot of troules

5. OWA Trouble: Unable to display folder Error

6. OWA-E2k-MS Access

7. Unable to Display Folder error

8. Cannot Authenticate into IM for the life of me!!

9. error: unable to display folder Inbox

10. Unable to Display Folder error

11. Exchange2K + OWA Unable to display folder Error

12. 1110 Event ID

13. Event ID 1110 & 1115