web access connector won't install

web access connector won't install

Post by tkuczynsk » Wed, 16 Dec 1998 04:00:00



when i first upgraded from exchange 5 to 5.5, i tried to install the web
access connector to no avail. as it was a microsoft product hot off the
shelves, i decided not to worry about it until the service pack came out. i
recently recieved the service pack and decided to have at it again. and
again had no luck.

here's what happens:
it looks like it is installing until it tries to restart iis4. when it
fails, so does the install, repeatedly. in the trouble shooting guide i
find a similar error to one i can create. vbscript runtime error 800a01a8:
application(...) \xchange\usa\logon.asp, line12 (mine varies slightly to
exchange\logon.asp line9   but seems close enough to pursue). i go to
uninstal it as it suggests but the are no entries in the registry.

other asp pages will run fine on that machine so i am at a loss as to why
the web access connect won't install.

any ideas would be appriciated.

thad

 
 
 

1. web access connector won't install for exchange 5.5

when i first upgraded from exchange 5 to 5.5, i tried to install the web
access connector to no avail. as it was a microsoft product hot off the
shelves, i decided not to worry about it until the service pack came out. i
recently recieved the service pack and decided to have at it again. and
again had no luck.

here's what happens:
it looks like it is installing until it tries to restart iis4. when it
fails, so does the install, repeatedly. in the trouble shooting guide i
find a similar error to one i can create. vbscript runtime error 800a01a8:
application(...) \xchange\usa\logon.asp, line12 (mine varies slightly to
exchange\logon.asp line9   but seems close enough to pursue). i go to
uninstal it as it suggests but the are no entries in the registry.

other asp pages will run fine on that machine so i am at a loss as to why
the web access connect won't install.

any ideas would be appriciated.

thad

2. Restricting Email send/receive during certain hours

3. Exchange 5.0 Web Connector won't authenticate...

4. Word crash when post to public folders

5. Outlook -- Deleting items

6. Help needed for Exchange architecture design

7. active web components won't install

8. exchange web access won't send e-mails

9. Web Access won't connect