Internexus.net news pull not working

Internexus.net news pull not working

Post by Ryan Finnese » Tue, 18 Jan 2000 04:00:00



Hi all

I have setup a news pull with my ISP and it does not seem to be working.
The isp is running "INN" Internet Net News from www.isc.org
<http://www.isc.org/>    he does have newnews running I have it setup to
pull news every hour this is that I get in the NT event viewer

An error response was received to a newnews command from server Newsfeed
news.internexus.net (HONCHO). The response code was 502.  The pull feed
connection has been terminated.

and this is what the ISP has in is log on his server

Jan 16 11:56:51 Lucid nnrpd[14031]: gateway.tmgi.com connect

Jan 16 11:56:51 Lucid nnrpd[14030]: gateway.tmgi.com connect

Jan 16 11:56:51 Lucid nnrpd[14030]: gateway.tmgi.com times user 0.070

system 0.0

50 elapsed 0.449

Jan 16 11:56:51 Lucid nnrpd[14031]: gateway.tmgi.com post failed Can't
set

syste

m "NNTP-Posting-Host" header

Jan 16 11:56:52 Lucid nnrpd[14031]: gateway.tmgi.com posts received 0

rejected 1

Jan 16 11:56:52 Lucid nnrpd[14031]: gateway.tmgi.com times user 0.000

system 0.0

60 elapsed 0.656

Does anyone know what the proplem maybe ?

Ryan,

 
 
 

1. Internexus.net news pull not working

Hi all

I have setup a news pull with my ISP and it does not seem to be working.
The isp is running "INN" Internet Net News from www.isc.org
<http://www.isc.org/>    he does have newnews running I have it setup to
pull news every hour this is that I get in the NT event viewer

An error response was received to a newnews command from server Newsfeed
news.internexus.net (HONCHO). The response code was 502.  The pull feed
connection has been terminated.

and this is what the ISP has in is log on his server

Jan 16 11:56:51 Lucid nnrpd[14031]: gateway.tmgi.com connect

Jan 16 11:56:51 Lucid nnrpd[14030]: gateway.tmgi.com connect

Jan 16 11:56:51 Lucid nnrpd[14030]: gateway.tmgi.com times user 0.070

system 0.0

50 elapsed 0.449

Jan 16 11:56:51 Lucid nnrpd[14031]: gateway.tmgi.com post failed Can't
set

syste

m "NNTP-Posting-Host" header

Jan 16 11:56:52 Lucid nnrpd[14031]: gateway.tmgi.com posts received 0

rejected 1

Jan 16 11:56:52 Lucid nnrpd[14031]: gateway.tmgi.com times user 0.000

system 0.0

60 elapsed 0.656

Does anyone know what the proplem maybe ?

Ryan,

2. Security issues with directory name!

3. Log on Permissions

4. News pull isn't pulling / Exch 5.5

5. Help with MS Works/Exchange error

6. Pull Newsfeed setup to download news from External News Server

7. Free/Busy Problem

8. Exchange 5.5 and newsfeed pull (ihave) not working

9. INS pull newsfeed does not work

10. Exchange Not Working Over Net

11. Remote Mail not working for 'Net mail

12. Net Folders Through Exchange Server to Internet Mail Recipient Does Not Work