web access connector won't install for exchange 5.5

web access connector won't install for exchange 5.5

Post by tkuczynsk » Wed, 16 Dec 1998 04:00:00



when i first upgraded from exchange 5 to 5.5, i tried to install the web
access connector to no avail. as it was a microsoft product hot off the
shelves, i decided not to worry about it until the service pack came out. i
recently recieved the service pack and decided to have at it again. and
again had no luck.

here's what happens:
it looks like it is installing until it tries to restart iis4. when it
fails, so does the install, repeatedly. in the trouble shooting guide i
find a similar error to one i can create. vbscript runtime error 800a01a8:
application(...) \xchange\usa\logon.asp, line12 (mine varies slightly to
exchange\logon.asp line9   but seems close enough to pursue). i go to
uninstal it as it suggests but the are no entries in the registry.

other asp pages will run fine on that machine so i am at a loss as to why
the web access connect won't install.

any ideas would be appriciated.

thad

 
 
 

1. web access connector won't install

when i first upgraded from exchange 5 to 5.5, i tried to install the web
access connector to no avail. as it was a microsoft product hot off the
shelves, i decided not to worry about it until the service pack came out. i
recently recieved the service pack and decided to have at it again. and
again had no luck.

here's what happens:
it looks like it is installing until it tries to restart iis4. when it
fails, so does the install, repeatedly. in the trouble shooting guide i
find a similar error to one i can create. vbscript runtime error 800a01a8:
application(...) \xchange\usa\logon.asp, line12 (mine varies slightly to
exchange\logon.asp line9   but seems close enough to pursue). i go to
uninstal it as it suggests but the are no entries in the registry.

other asp pages will run fine on that machine so i am at a loss as to why
the web access connect won't install.

any ideas would be appriciated.

thad

2. Installing Exchange Server

3. Exchange 5.0 Web Connector won't authenticate...

4. Org Unit become email group?

5. False eval alarm for Exchange 2000 Enterprise version

6. Exchange 5.5 calendar permissions

7. exchange web access won't send e-mails

8. I.E 4.01 Access Exchange 5.5 Web Access -Can't Open Word/Excel Attachments

9. active web components won't install