has anyone seen this?

has anyone seen this?

Post by Alex » Wed, 03 Oct 2001 00:29:11



"An invalid ADSI pathname was passed." when trying to
create a users' mailbox from Exchange server using the AD
Users and Computers MMC?

Thanks.

Alex

 
 
 

has anyone seen this?

Post by John Westwort » Wed, 03 Oct 2001 20:07:12


Alex,

Is this a mixed Exchange 2000 org ? IE do you also have any Exchange 5.5
servers ?

Is the account your using part of the
Exchange Server administrator global group ?

Regards

--
John Westworth

Please do not send email directly to this alias.  This is our online account
name for newsgroup participation only


Quote:> "An invalid ADSI pathname was passed." when trying to
> create a users' mailbox from Exchange server using the AD
> Users and Computers MMC?

> Thanks.

> Alex


 
 
 

1. Anyone seen this after SP3 upgrade?

There was a problem logging onto your mail server. Your
User Name
of Password was rejected. Server Response: '-ERR The
requested
mailbox is not availiable on this server.'.

POP3 Server: 192.168.1.10', Error Number: 0x800ccc92).

Exchange Service Pack 3 install.

None of the clients can authenticate now.

Thanks.

<D>

2. Monitoring Software

3. Anyone seen this error before?

4. How to disable Outlook security to get .EXE attachments?

5. Anyone seen this?

6. GroupShield for Exchange ver 4.04

7. Event ID 9548 - Anyone seen this....

8. An outlook question with public folders

9. Has anyone seen this Error Message?

10. ANyone ever seen this NDR?

11. anyone seen/fixed this??

12. Anyone seen this error?

13. Anyone seen this problem.