GVP 040/33 problem

GVP 040/33 problem

Post by Martin Exel » Thu, 11 May 1995 04:00:00



Keywords:

Hi,
my GVP G-Force 040/33 SCSI controler wont boot the last times.
It comes the error-message: gvpscsi.device board 000
                            ignored status $01/$00
Ive built in the G-force in an A2000 of my friend, but i get the
same message. His 040/33 runs very well.

I hope that someone can help me.

--

 
 
 

GVP 040/33 problem

Post by Adam Peas » Sat, 20 May 1995 04:00:00


Hi, I am sorry but can't help you with your SCSI problem.  I have been
having problems with my serial port on the '040/33.

Has anyone been able to get their high speed serial port working

correctly.  I can't get the modem to respond at speeds greater thatn
19,200.

Please help ........

-------------------------------------------------------
Adam Pease
Student, Faculty of Business
University of Southern Queensland, Toowoomba, Australia



 
 
 

GVP 040/33 problem

Post by David Manvel » Sun, 21 May 1995 04:00:00


        I have the GVP G-Force 040 33 Mhz board. No problem with the high
speed serial port here....I have a 14.4 modem run at 57K speeds.

        Question: Do you have a GVP Serial.device with yours? My manual says
there should be one, but there is not one on the Install disk.

        Dave

 
 
 

1. GVP 040/33 problem

In a message of 20 May 95 David Manvell wrote to All:

 DM>  I have the GVP G-Force 040 33 Mhz board. No problem with the high speed
 DM> serial port here....I have a 14.4 modem run at 57K speeds.
 DM>  
 DM>  
 DM>  Question: Do you have a GVP Serial.device with yours? My manual says
 DM> there should be one, but there is not one on the Install disk.

The serial.device is in a rom-chip on the board.

See you,

Arjo.

+------------------+----------------------------+------------------------+
|                  | FIDO          2:286/407.89 |  \\\///  */Astrochicken/*  |
|  *Arjo* *Rozendaal*  | NLA          14:101/200.89 |    #:)=                |

+------------------+----------------------------+------------------------+

-- Via Xenolink 1.95, XenolinkUUCP 1.1

2. Problem

3. GVP 040/33 Combo GVPCpuCtrl Problems!

4. Sun Stuff FS

5. GVP 040/33 SCSI Problems

6. Modem port bad?

7. GVP 040/33 COMBO BOARD PROBLEMS

8. Microsoft Project

9. FS: GVP 040 accel for A2000 (040/33/GuruRom/SCSI/Serial/Parallel...))

10. FS: GVP 040 accel for A2000(040/33/GuruRom/SCSI/Serial/Parallel...))

11. FS: GVP 040 accel for A2000 (040/33/GuruRom/SCSI/Serial/Parallel...)