2 new LScripts added

2 new LScripts added

Post by Jean-Francois Lepag » Fri, 01 Jun 2001 06:37:28



Greetings,

We have added 2 new LScripts to the site, one is the latest Napalm Browser
and the other is an LScript version of Eki's SkyGen. :)

Both scripts are available through the front page links (lower right).

Enjoy.

Cheers!
--

--------------------------------------------------------------
Jean-Francois Lepage
The Alpha Channel
The Source For All Your CG Needs
[ http://www.thealphachannel.com ]
--------------------------------------------------------------

 
 
 

2 new LScripts added

Post by Tesselato » Fri, 01 Jun 2001 06:52:08


BTW, is the http://www.thealphachannel.com/tanktrack.avi link
still broken?

> Greetings,

> We have added 2 new LScripts to the site, one is the latest Napalm Browser
> and the other is an LScript version of Eki's SkyGen. :)

> Both scripts are available through the front page links (lower right).

> Enjoy.

> Cheers!
> --

> --------------------------------------------------------------
> Jean-Francois Lepage
> The Alpha Channel
> The Source For All Your CG Needs
> [ http://www.thealphachannel.com ]
> --------------------------------------------------------------


 
 
 

2 new LScripts added

Post by Jean-Francois Lepag » Fri, 01 Jun 2001 07:23:48


Fixes, thanks for the reminder. :)

Cheers!

--

--------------------------------------------------------------
Jean-Francois Lepage
The Alpha Channel
The Source For All Your CG Needs
[ http://www.thealphachannel.com ]
--------------------------------------------------------------

> BTW, is the http://www.thealphachannel.com/tanktrack.avi link
> still broken?




Quote:> > Greetings,

> > We have added 2 new LScripts to the site, one is the latest Napalm
Browser
> > and the other is an LScript version of Eki's SkyGen. :)

> > Both scripts are available through the front page links (lower right).

> > Enjoy.

> > Cheers!
> > --

> > --------------------------------------------------------------
> > Jean-Francois Lepage
> > The Alpha Channel
> > The Source For All Your CG Needs
> > [ http://www.thealphachannel.com ]
> > --------------------------------------------------------------

 
 
 

2 new LScripts added

Post by d|ve » Fri, 01 Jun 2001 09:12:26


They don't work with LScript 2.2 (6.5b) :(
Quote:> > > We have added 2 new LScripts to the site, one is the latest Napalm
> Browser
> > > and the other is an LScript version of Eki's SkyGen. :)

 
 
 

2 new LScripts added

Post by Todd Widu » Fri, 01 Jun 2001 09:44:15


which one?

Quote:> They don't work with LScript 2.2 (6.5b) :(

> > > > We have added 2 new LScripts to the site, one is the latest Napalm
> > Browser
> > > > and the other is an LScript version of Eki's SkyGen. :)

 
 
 

2 new LScripts added

Post by d|ve » Fri, 01 Jun 2001 10:03:16


Both. Error "internal inconsistency detected"
LW6.5b (Web Update)

> which one?


> > They don't work with LScript 2.2 (6.5b) :(

> > > > > We have added 2 new LScripts to the site, one is the latest Napalm
> > > Browser
> > > > > and the other is an LScript version of Eki's SkyGen. :)

 
 
 

2 new LScripts added

Post by Todd Widu » Fri, 01 Jun 2001 10:36:44


try this one and let me know...if you get the same message.

www.geocities.com/rendernode/embedded.zip

I have tried the skygen one personnally on 4 systems without a problem, and
the Napalm_Browser has been tested on a LOT more than that without any
issues, other than mac compatibility ones.


> Both. Error "internal inconsistency detected"
> LW6.5b (Web Update)

> > which one?


> > > They don't work with LScript 2.2 (6.5b) :(

> > > > > > We have added 2 new LScripts to the site, one is the latest
Napalm
> > > > Browser
> > > > > > and the other is an LScript version of Eki's SkyGen. :)

 
 
 

2 new LScripts added

Post by Jean-Francois Lepag » Fri, 01 Jun 2001 11:00:09


Just tried on mine with 6.5b and worked great. :)

Cheers!

--

--------------------------------------------------------------
Jean-Francois Lepage
The Alpha Channel
The Source For All Your CG Needs
[ http://www.thealphachannel.com ]
--------------------------------------------------------------

> Both. Error "internal inconsistency detected"
> LW6.5b (Web Update)

> > which one?


> > > They don't work with LScript 2.2 (6.5b) :(

> > > > > > We have added 2 new LScripts to the site, one is the latest
Napalm
> > > > Browser
> > > > > > and the other is an LScript version of Eki's SkyGen. :)

 
 
 

2 new LScripts added

Post by d|ve » Fri, 01 Jun 2001 11:05:31


and AFAIK the 6.5b CD LScript version is 2.2.1, Web update is 2.2.0

> Works!
> problem with .lsc is: they normally break with even a minor Lscript update :\

> // d|ver //


> > try this one and let me know...if you get the same message.

> > www.geocities.com/rendernode/embedded.zip

 
 
 

2 new LScripts added

Post by d|ve » Fri, 01 Jun 2001 11:01:20


Works!
problem with .lsc is: they normally break with even a minor Lscript update :\

// d|ver //


> try this one and let me know...if you get the same message.

> www.geocities.com/rendernode/embedded.zip

 
 
 

2 new LScripts added

Post by Todd Widu » Fri, 01 Jun 2001 11:20:04


hmmm, I can get that and update it for 2.2.1, but it wont be till next
tuesday


> and AFAIK the 6.5b CD LScript version is 2.2.1, Web update is 2.2.0


> > Works!
> > problem with .lsc is: they normally break with even a minor Lscript
update :\

> > // d|ver //


> > > try this one and let me know...if you get the same message.

> > > www.geocities.com/rendernode/embedded.zip

 
 
 

2 new LScripts added

Post by adrian thompso » Sat, 02 Jun 2001 02:25:19


where are u getting that link from?
thats not the one on the tutorial page


> BTW, is the http://www.thealphachannel.com/tanktrack.avi link
> still broken?




Quote:> > Greetings,

> > We have added 2 new LScripts to the site, one is the latest Napalm
Browser
> > and the other is an LScript version of Eki's SkyGen. :)

> > Both scripts are available through the front page links (lower right).

> > Enjoy.

> > Cheers!
> > --

> > --------------------------------------------------------------
> > Jean-Francois Lepage
> > The Alpha Channel
> > The Source For All Your CG Needs
> > [ http://www.thealphachannel.com ]
> > --------------------------------------------------------------

 
 
 

2 new LScripts added

Post by Tesselato » Sat, 02 Jun 2001 18:22:28


OK, there were 3 broken links. I will find them again and post here.

> where are u getting that link from?
> thats not the one on the tutorial page



> > BTW, is the http://www.thealphachannel.com/tanktrack.avi link
> > still broken?



> > > Greetings,

> > > We have added 2 new LScripts to the site, one is the latest Napalm
> Browser
> > > and the other is an LScript version of Eki's SkyGen. :)

> > > Both scripts are available through the front page links (lower right).

> > > Enjoy.

> > > Cheers!
> > > --

> > > --------------------------------------------------------------
> > > Jean-Francois Lepage
> > > The Alpha Channel
> > > The Source For All Your CG Needs
> > > [ http://www.thealphachannel.com ]
> > > --------------------------------------------------------------

 
 
 

2 new LScripts added

Post by Tesselato » Sat, 02 Jun 2001 19:05:30


In "Animations" on the http://www.thealphachannel.com/animations2.html sub-page:

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Not Found

The requested URL /animations/Andrew/Racingdowntunnel.mov
was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while
trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Apache/1.3.17 Server at www.thealphachannel.com Port 80
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
_________________________________________________________________________________

In "Animations" the http://www.thealphachannel.com/animations4.html sub-page has
the wrong thumbnail.
_________________________________________________________________________________

You repaired the  http://adrian.thealphachannel.com/tanktrack.avi  linked in the
sentence "When your done it should look something like this (400kb divx)". no?
And one other yes?
_________________________________________________________________________________

That's all I knew about...  Nice page by the way!  I liked your Spline Racer tut!

 
 
 

2 new LScripts added

Post by Jean-Francois Lepag » Sun, 03 Jun 2001 03:30:22


Corrected them all, thanks for letting us know. :)

Cheers!

--

--------------------------------------------------------------
Jean-Francois Lepage
The Alpha Channel
The Source For All Your CG Needs
[ http://www.thealphachannel.com ]
--------------------------------------------------------------

Quote:> In "Animations" on the http://www.thealphachannel.com/animations2.html
sub-page:

> _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
_ _ _ _

> Not Found

> The requested URL /animations/Andrew/Racingdowntunnel.mov
> was not found on this server.

> Additionally, a 404 Not Found error was encountered while
> trying to use an ErrorDocument to handle the request.

> Apache/1.3.17 Server at www.thealphachannel.com Port 80
> _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
_ _ _ _

____________________________________________________________________________
_____
Quote:

> In "Animations" the http://www.thealphachannel.com/animations4.html
sub-page has
> the wrong thumbnail.

____________________________________________________________________________
_____
Quote:

> You repaired the  http://adrian.thealphachannel.com/tanktrack.avi  linked
in the
> sentence "When your done it should look something like this (400kb divx)".
no?
> And one other yes?

____________________________________________________________________________
_____

- Show quoted text -

Quote:

> That's all I knew about...  Nice page by the way!  I liked your Spline
Racer tut!

 
 
 

1. Adding Lscripts to Modeler Menu

Hi all,
I am working with LW 5.6 on the Mac, and I am trying to add a
list of user defined LScripts to the User menu. I'm going to
"Edit Commands"  in the Objects/Prefs menu. The "Edit User
Commands" dialog box comes up without a problem, and I can add
one LScript easily (type in "Name", select "LScript" from the
"Plugin" pulldown, select filename by browsing to it using the
button by the "Argument" field, then clicking the "Add" button on
the right). The "User" menu then shows my single new LScript, and
I can get it to run by simply selecting it from the menu. Great.
The problem I'm having is when I try to add more LScripts. When I
follow the same steps (new "Name", new "Plugin", select proper
filename by using the "Argument" button, hit "Add"), I am
repeatedly getting an error message that reads "Command is too
similar to another command that already exists." I tried new
names for the LScripts, but it wouldn't let me do that. After I
checked the User Guide (21.10), I tried putting the different
LScripts in alphabetically assigned folders. That didn't work
either, and I'm stumped.  Does anyone have any idea what is going
on? Thanks for your help. It's always appreciated.

Michael Barnes

2. Xlib Graphics Examples and Game now available

3. New LScript on my downloads page

4. How to create explosion in cartoon-style?

5. New lightwave LScript on my site

6. ASUS 3800 Ultra

7. New LScript: Envelope Synth

8. new LScript: QuadRuple

9. new free LScript

10. Handy new Lscript thingy (maybe)

11. 2 New Lscripts for 5.6

12. New Lscript for 5.6