DelayedReadArchive and "xcpt 0x00000096" error

DelayedReadArchive and "xcpt 0x00000096" error

Post by Doura » Wed, 09 Jul 2003 04:59:58



Hi,

Im using DelayedReadArchive with a ribbox in MotR but I aways got
this mesage in Alfred console:

prman: xcpt 0x00000096

Can anyone help me?

my command line in slim ribbox is:

Procedural "DelayedReadArchive" \["MTOR_RIBArchive/teste.rib"]
\[-1.721 1.721 -1.721 1.721 -6.782 6.782\]

I have tried automatic bound generation but I got the very same erro
message.

Thanks

Luis
____________________________

 
 
 

DelayedReadArchive and "xcpt 0x00000096" error

Post by Sylvi » Fri, 11 Jul 2003 02:51:28


hi!

i got the same error message when using mtor ultrafur! someone on
cgtalk said that this error is because of a license problem...

if someony can help out with this error message please help!

thanks in advance
Sylvia

........................................................................
http://www.filmschool.de

 
 
 

DelayedReadArchive and "xcpt 0x00000096" error

Post by Moritz Moelle » Sat, 12 Jul 2003 03:18:51


I dunno if this helps, but there seems to be a backslash missing:

Quote:> Procedural "DelayedReadArchive" \["MTOR_RIBArchive/teste.rib"]

                                                               ^
.mm
 
 
 

DelayedReadArchive and "xcpt 0x00000096" error

Post by Doura » Sun, 13 Jul 2003 01:12:28



> I dunno if this helps, but there seems to be a backslash missing:

> > Procedural "DelayedReadArchive" \["MTOR_RIBArchive/teste.rib"]
>                                                                ^
> .mm

Hum,

thank you but Ive already put that damm backslash. I forget to put in
the post but put it in my ribbox with no sucess...

Thanks!

Luis
_____________

 
 
 

DelayedReadArchive and "xcpt 0x00000096" error

Post by Simon Bunke » Sun, 13 Jul 2003 08:17:04


Just to make sure, does it work when you specify the full path to the file?
You can use Tcl slim workspace command to get this is you need to do it a
lot.

Simon
--
http://www.rendermania.com/



Quote:> > I dunno if this helps, but there seems to be a backslash missing:

> > > Procedural "DelayedReadArchive" \["MTOR_RIBArchive/teste.rib"]
> >                                                                ^
> > .mm

> Hum,

> thank you but Ive already put that damm backslash. I forget to put in
> the post but put it in my ribbox with no sucess...

> Thanks!

> Luis
> _____________

 
 
 

1. ****"""""BUG IN PROGRAM"""*****

Does anyone have a problem using PhotoShop 3.  I have alien skin filters
and Kai's Power Tools and yet if I use the spheroid designer in Kai's Power
Tools and then try to add a drop shadow to it using alien skin, PhotoShop
crashes.  Has anyone got a solution to this problem.  It's really bugging
me (pun not intentional).

Yours Pete

2. WANTED: input files for QRT

3. RayDream 5.0 error message "Program Error"

4. Acceleration and OpenGL

5. Help: "Activation Error: Error %1"

6. SoJackDragger

7. """"LOOKING FOR METRAEYES MODELLER AND TURBO.PXP FOR AN EXCHANGE"""""

8. input devices

9. MSpaint error message "Not responding"

10. Dss Satellite "HU"&"H"card programming click link

11. Error in pov 3.01 "tfts1.inc"

12. Olympus reports "Card Error"

13. OS8 Microtek E6 "Start Scan Error"