please help me!

please help me!

Post by lind » Sun, 06 Jul 2003 20:57:53



when i install the glib-2.2.2 and it said "
making all in trio
/bash/ksh ../../libtool --mode =compile
cc -DHAVE_CONFIG_H -I.-I.-I../../ -DTRIO_EXTESION=0 -I/usr/local/include -pt
hread -g -c trio.c
cc:Error:trio.c ,line 3557: Identifier expected but not found
(idexpected) --TRIO_VA_START(args,format)
.......
can anybody help me, thanks in advance.
 
 
 

please help me!

Post by Peter Kolmisopp » Mon, 07 Jul 2003 05:22:21



Quote:> when i install the glib-2.2.2 and it said "
> making all in trio
> /bash/ksh ../../libtool --mode =compile

cc -DHAVE_CONFIG_H -I.-I.-I../../ -DTRIO_EXTESION=0 -I/usr/local/include -pt

Quote:> hread -g -c trio.c
> cc:Error:trio.c ,line 3557: Identifier expected but not found
> (idexpected) --TRIO_VA_START(args,format)
> .......
> can anybody help me, thanks in advance.

Hi Linda.
Please check your e-mail, the account does not exist.

Anyhow; try compiling with GCC instead.

// Peter

 
 
 

please help me!

Post by lind » Mon, 07 Jul 2003 11:57:43


sorry, the account is actived now, but i don't know why it said  idexpected.
can u tell me ?



> > when i install the glib-2.2.2 and it said "
> > making all in trio
> > /bash/ksh ../../libtool --mode =compile

cc -DHAVE_CONFIG_H -I.-I.-I../../ -DTRIO_EXTESION=0 -I/usr/local/include -pt
Quote:> > hread -g -c trio.c
> > cc:Error:trio.c ,line 3557: Identifier expected but not found
> > (idexpected) --TRIO_VA_START(args,format)
> > .......
> > can anybody help me, thanks in advance.

> Hi Linda.
> Please check your e-mail, the account does not exist.

> Anyhow; try compiling with GCC instead.

> // Peter

 
 
 

please help me!

Post by lind » Mon, 07 Jul 2003 12:16:08


i use the gcc, but not find gcc, my os is alpha tru64. i make it again and
the problem is that cc: Error: trionan.c ,line80: #error "must be compiled
with option -ieee" , why? thanks.




> > when i install the glib-2.2.2 and it said "
> > making all in trio
> > /bash/ksh ../../libtool --mode =compile

cc -DHAVE_CONFIG_H -I.-I.-I../../ -DTRIO_EXTESION=0 -I/usr/local/include -pt
Quote:> > hread -g -c trio.c
> > cc:Error:trio.c ,line 3557: Identifier expected but not found
> > (idexpected) --TRIO_VA_START(args,format)
> > .......
> > can anybody help me, thanks in advance.

> Hi Linda.
> Please check your e-mail, the account does not exist.

> Anyhow; try compiling with GCC instead.

> // Peter

 
 
 

please help me!

Post by lind » Mon, 07 Jul 2003 12:17:48


i use the gcc, but not find gcc, my os is alpha tru64. i make it again and
the problem is that cc: Error: trionan.c ,line80: #error "must be compiled
with option -ieee" , why? thanks.


Quote:> when i install the glib-2.2.2 and it said "
> making all in trio
> /bash/ksh ../../libtool --mode =compile

cc -DHAVE_CONFIG_H -I.-I.-I../../ -DTRIO_EXTESION=0 -I/usr/local/include -pt
Quote:> hread -g -c trio.c
> cc:Error:trio.c ,line 3557: Identifier expected but not found
> (idexpected) --TRIO_VA_START(args,format)
> .......
> can anybody help me, thanks in advance.

 
 
 

please help me!

Post by lind » Mon, 07 Jul 2003 12:51:43


i use the option -ieee and continue make, but it has error:
Making all in gobject
Make: Don't know how to make #. stop.
***Exit 1
stop
***Exit 1
stop

> i use the gcc, but not find gcc, my os is alpha tru64. i make it again and
> the problem is that cc: Error: trionan.c ,line80: #error "must be compiled
> with option -ieee" , why? thanks.





> > > when i install the glib-2.2.2 and it said "
> > > making all in trio
> > > /bash/ksh ../../libtool --mode =compile

cc -DHAVE_CONFIG_H -I.-I.-I../../ -DTRIO_EXTESION=0 -I/usr/local/include -pt
Quote:> > > hread -g -c trio.c
> > > cc:Error:trio.c ,line 3557: Identifier expected but not found
> > > (idexpected) --TRIO_VA_START(args,format)
> > > .......
> > > can anybody help me, thanks in advance.

> > Hi Linda.
> > Please check your e-mail, the account does not exist.

> > Anyhow; try compiling with GCC instead.

> > // Peter

 
 
 

1. PLEASE PLEASE HELP Major problem with my SCSI & Redhat 5.0 PLEASE Help

Everything ran WONDERFUL for about 4 months this machine ran several
servers it is a UDB w/ 340mb SCSI (SLOW 5mb) half inch internal hard
drive.  32 megs of true parity ram, Red hat 5.0 I get the following
error

NCR53-810-0: ERROR (0:48) (0-20-0) (8/33) * scripth (868:18000400).
NCR53-810-0: Script cmd = 888030000
NCR53-810-0: regdump : da 10 80 33 47 08 00 1f 01 08 00 28 80 00 08 00
NCR53-810-0: have to clear fifos

What the HELL is this and is there anyway to fix it ?  It seems to
occur when doing file writing, when i try to tar something for example
it will go into a continual unending loop displaying the above error
message.  I have refdisked, formated, and clean installed redhat and
the problem is still there :( Please help, if at all possible mail

2. serial rates > 38.4k

3. Sendmail problems. Please please please please help!

4. Free upgrade to LinuxCAD v 1.89.

5. NFS please help me please please please sniff

6. Info needed! PKZIP for SCO OpenServer 5.0.2

7. PLEASE HELP ME WITH SAMBA ??? PLEASE PLEASE PLEASE PLEASE PLEASE PLEASE PLEASE ????

8. Perl and Redhat 7.1

9. Set-up woes, please, please, please help :(

10. please please please help me!

11. Please Please Please HELP

12. Please, please, please- can anyone provide any help?