sb0 woes

sb0 woes

Post by Wailer at the Gates of Da » Sat, 18 May 1996 04:00:00



I'm on -current; trying to get a sb clone to work
'Audio Magician Plus'.  Irq and Drq seem fine, device
probes correctly.
cat file.au > /dev/audio gets me a pop on open and a
muted pop on close, but nothing else.
recompiling the kernel with AUDIO_DEBUG didn't tell
me anything new.

Irq 7, Drq 1, Port 220  

altering kernel to Drq3 produces an error about it
using the wrong dma channel so I feel confident it
is on 1.

PCI motherboard with 50 meg of ram -- could this be
the ISA DMA > 16meg crap?  I get no errors about dma
over that boundary.

--

Just who ARE you calling a FROOFROO Head?    |                             |

2,3,5,7,13,17,19,31,61,89,107,127,521,607....|                             |

 
 
 

sb0 woes

Post by Wailer at the Gates of Da » Sat, 18 May 1996 04:00:00


More.  Moved it all to irq 5.  When catting a file into
/dev/audio, I get 50 interrupts per second on irq 5 for
the duration of the cat.  No sound however.  Ideas?

--

Just who ARE you calling a FROOFROO Head?    |                             |

2,3,5,7,13,17,19,31,61,89,107,127,521,607....|                             |

 
 
 

1. CD-RW mounting woes in Mandrake 7.0 woe oh woe oh woe!

I hate to ask the often answered, but I have a TDK VeloCD CD-RW in my PII
233 machine installed as a master on the secondary IDE. I'm running
Mandrake-linux 7.0, and of course I get the bad link problem. I have run the
fix suggested on Mandrake's Web-page, but I can't figure a way to make the
fix either permenant or automatic. The fix (in case you haven't seen it is
to run "cdrecord -scanbus" to check for the presence of a working CD-RW,
then to type "cd /dev && rm cdrom && ln -s scd0 cdrom" in a terminal) This
fix works but there's got to be a better way...any thoughts.

2. Help - Zip doesn't archive some smbmount'ed directories

3. sb0 device

4. EtherExpress 16 Problems, Please Advise

5. XF86 Config set-up woes & woes & woes

6. portscanner

7. net-2 woes (was upgrade woes)

8. Upgrading -- RedHat?

9. RedHat 5.2 to 2.2.4 Woes

10. PB 3400 install woes: Mount failure (no such device)

11. Wal-Mart's NT woes (fwd)

12. ***HELP - Installation woes...

13. Real Audio woes