plz plz plz help.

plz plz plz help.

Post by Malink » Sat, 30 Dec 2000 07:26:27



it seems that i cannot get my eth0 to come up on my laptop. after reviewing
the boot log i can see that my pcmcia services are working fine and the
correct driver is installed

here is a snip of the boot log

Dec 28 16:11:03 c1319937-a pcmcia: Starting PCMCIA services:
Dec 28 16:11:03 c1319937-a pcmcia:  modules
Dec 28 16:11:03 c1319937-a kernel: Linux PCMCIA Card Services 3.1.19
Dec 28 16:11:03 c1319937-a kernel:   kernel build: 2.2.16-22 #1 Tue Aug 22
16:49:06 EDT 2000
Dec 28 16:11:03 c1319937-a kernel:   options:  [pci] [cardbus] [apm]
Dec 28 16:11:03 c1319937-a kernel: PCI routing table version 1.0 at 0xfbda0
Dec 28 16:11:03 c1319937-a kernel:   00:03.0 -> irq 11
Dec 28 16:11:03 c1319937-a kernel:   00:03.1 -> irq 11
Dec 28 16:11:03 c1319937-a kernel: Intel PCIC probe:
Dec 28 16:11:03 c1319937-a kernel:   TI 1225 rev 01 PCI-to-CardBus at slot
00:03, mem 0x68000000
Dec 28 16:11:03 c1319937-a kernel:     host opts [0]: [ring] [serial pci &
irq] [pci irq 11] [lat 32/32] [bus 32/34]
Dec 28 16:11:03 c1319937-a kernel:     host opts [1]: [ring] [serial pci &
irq] [pci irq 11] [lat 32/32] [bus 35/37]
Dec 28 16:11:03 c1319937-a kernel:     ISA irqs (scanned) = 3,4,7,9,10 PCI
status changes
Dec 28 16:11:03 c1319937-a pcmcia:  cardmgr.
Dec 28 16:11:03 c1319937-a rc: Starting pcmcia:  succeeded
Dec 28 16:11:03 c1319937-a cardmgr[468]: starting, version is 3.1.19
Dec 28 16:11:04 c1319937-a cardmgr[468]: watching 2 sockets
Dec 28 16:11:04 c1319937-a kernel: cs: IO port probe 0x0c00-0x0cff:
excluding 0xcf8-0xcff
Dec 28 16:11:04 c1319937-a kernel: cs: IO port probe 0x0800-0x08ff:
excluding 0x800-0x84f
Dec 28 16:11:04 c1319937-a kernel: cs: IO port probe 0x0100-0x04ff:
excluding 0x280-0x287 0x378-0x37f 0x4d0-0x4d7
Dec 28 16:11:04 c1319937-a kernel: cs: IO port probe 0x0a00-0x0aff: clean.
Dec 28 16:11:04 c1319937-a cardmgr[468]: initializing socket 0
Dec 28 16:11:04 c1319937-a kernel: cs: memory probe 0xa0000000-0xa0ffffff:
clean.
Dec 28 16:11:04 c1319937-a cardmgr[468]: socket 0: 3Com 589 Ethernet
Dec 28 16:11:04 c1319937-a cardmgr[468]: executing: 'modprobe 3c589_cs'
Dec 28 16:11:04 c1319937-a kernel: eth0: 3Com 3c589, io 0x300, irq 3,
hw_addr 00:60:97:CC:CA:9A
Dec 28 16:11:04 c1319937-a kernel:   8K FIFO split 5:3 Rx:Tx, auto xcvr
Dec 28 16:11:04 c1319937-a cardmgr[468]: executing: './network start eth0'
Dec 28 16:11:05 c1319937-a checkpc[480]: Get_local_host: hostname
'c1319937-a.grlnd1.tx.home.com' bad
Dec 28 16:11:05 c1319937-a pumpd[509]: starting at (uptime 0 days, 0:00:41)
Thu Dec 28 16:11:05 2000
Dec 28 16:11:05 c1319937-a lpd[514]: Get_local_host: hostname
'c1319937-a.grlnd1.tx.home.com' bad
Dec 28 16:11:05 c1319937-a lpd: 2000-12-28-16:11:05.467 Get_local_host:
hostname 'c1319937-a.grlnd1.tx.home.com' bad

plz help me with this prob.
many thanks.

 
 
 

1. HELP HELP HELP HELP PLZ

OK, I have Slackware setup, Im not profitient in Linux at all, just
learning.  I user Bare.?? as boot I installed all the recommended packages.
 When I try to run XF86Setup it says switching to Graphics mode please
wait, my screen does a lovely dance and then thats it, I tried to Run
XF86Config, I select all the right V and H rates but still nadda, nothing,
Gettin a little peeved.  I want to see what Linux is all about, I am
running an NT server, workstation and win 95.  I would like to try Linux,
see what all the hype is about. If someone has any suggestions I would
really like to hear from you. Thansk!!

Reign

2. This is Just a Hunch ...

3. need help setting up printer plz help

4. Matrox Millenium Driver ??

5. Newbie - Plz help - WiFi USB Help required

6. W2k + Solaris 8 ???

7. Can't read dir - help plz

8. Timeouts...

9. Plz read and try to help

10. NIS is still not working. Plz help

11. A semi-dysfunctional PPP connection. Need help plz.

12. the whole panel is gone? plz help !!

13. pcmcia ethernet setup HELP! plz!!!