Rebuild kernel with ACPI on RH 9 gives un-resolved symbols

Rebuild kernel with ACPI on RH 9 gives un-resolved symbols

Post by fulko... » Thu, 22 May 2003 00:44:32



I am trying to rebuild my RH 9.0 kernel with ACPI support.
(kernel version 2.4.20-13.9)

I have enabled all of the ACPI and APM support in the kernel config by
way of the KDE control center's kernel config utility.

I then:

 make bzImage
 make modules
 make modules_install

Then I get:

... sniped for brevity ...

find kernel -path '*/pcmcia/*' -name '*.o' | xargs -i -r ln -sf ../{}
pcmcia
if [ -r System.map ]; then /sbin/depmod -ae -F System.map
2.4.20-13.9custom; fi
depmod: *** Unresolved symbols in
/lib/modules/2.4.20-13.9custom/kernel/arch/i386/kernel/apm.o
depmod:         cpu_gdt_table
depmod: *** Unresolved symbols in
/lib/modules/2.4.20-13.9custom/kernel/drivers/char/ipmi/ipmi_kcs_drv.o
depmod:         acpi_get_firmware_table

What do I have to enable to eliminate these errors?

 
 
 

Rebuild kernel with ACPI on RH 9 gives un-resolved symbols

Post by P Gent » Thu, 22 May 2003 08:00:56



> I am trying to rebuild my RH 9.0 kernel with ACPI support.
> (kernel version 2.4.20-13.9)

> I have enabled all of the ACPI and APM support in the kernel config by
> way of the KDE control center's kernel config utility.

> I then:

>  make bzImage
>  make modules
>  make modules_install

> Then I get:

> ... sniped for brevity ...

> find kernel -path '*/pcmcia/*' -name '*.o' | xargs -i -r ln -sf ../{}
> pcmcia
> if [ -r System.map ]; then /sbin/depmod -ae -F System.map
> 2.4.20-13.9custom; fi
> depmod: *** Unresolved symbols in
> /lib/modules/2.4.20-13.9custom/kernel/arch/i386/kernel/apm.o
> depmod:         cpu_gdt_table
> depmod: *** Unresolved symbols in
> /lib/modules/2.4.20-13.9custom/kernel/drivers/char/ipmi/ipmi_kcs_drv.o
> depmod:         acpi_get_firmware_table

> What do I have to enable to eliminate these errors?

Let it be known to all,
I am clueless re: kernel compiles with ACPI support!

Looked at it last winter and decided not to try it.  Have you checked:
http://sourceforge.net/mail/?group_id=36832 ?
Seems that would be the best place to seek an answer.  My very quick
glance over there showed a problem similar to yours.

Good luck,
prg

 
 
 

1. cannot install modules: (un)resolved symbols

I have posted this message with another subject line but this one may be
more appropriate.

Again,....

I tried to compile the ftape-4.xx driver for kernels
2.2.x and I had to do some hacking myself.

I only have a small problem now:

First I do:

/sbin/depmod -a

This should update the file /lib/modules/2.2.5-15/modules.dep

This file contains the lines:

/lib/modules/2.2.5-15/misc/ftape.o:
/lib/modules/2.2.5-15/misc/zftape.o: /lib/modules/2.2.5-15/misc/ftape.o

So zftape.o depends on ftape.o.

Now I try to load these two modules:

/sbin/insmod ftape.o
/sbin/insmod zftape.o

Loading the first module works fine. But loading the second it complains
about "unresolvved symbols". However, these symbolds ARE resolved since
these are present in ftape.o.

Anyone can help? What am I doing wrong when loading the modules?

Huib

  huib.vcf
< 1K Download

2. Customizing X

3. Un-resolved IP addresses display differently.

4. Hire FreeBSD admin in Ohio

5. kernel_version, *** Cannot resolve kernel symbols, and kernel modules

6. Samba-2.2.2 (Solaris-8) & ms-windows-XP (home edition)

7. looking for info on /dev/kstat and kernel symbols un Solaris 2.x

8. Linux and NEC260 CDROM

9. SB Live!/emu10k1.o unresolved symbols after kernel rebuild

10. Kernel Rebuild Error: Undefined symbol _sys_quotactl referenced...

11. Unreslolved symbols after rebuilding kernel

12. How do I un-rename, or un-delete or un-compile?

13. ACPI IRQ routing (was [ACPI] ACPI source release updated (200 11205))