"Autoraise" behavior changed form KDE 1.0 to KDE 1.1

"Autoraise" behavior changed form KDE 1.0 to KDE 1.1

Post by Henk Kru » Thu, 18 Nov 1999 04:00:00



Hi folks,

We have an appliction running on a Irix SGI in our LAN. When starting
the application from a machine with Suse Linux 6.0/KDE 1.0 (or on
another Irix SGI or True64 Alpha) we have "our normal behavior". The
"plot window" overlaps the "text/command-window". When issueing a
"replot" command the order of the window stack does not change (as it
should). However under Suse 6.2/KDE 1.1.1 every time a plot command is
issued the "text-window" pops up on top (that's why autoraise in the
subject line is in between ""). Comparing the kwmrc-files of the two
machines doesnot show any differences in autofocus/raise settings.

Does anybody know where to look for (a setting? somewhere?).
Regards and thanks in advance.
Henk

PS: BTW the KDE releases are the one that come standard with Suse 6.x.
--

 ########/  \##                               Cyclone Fluid Dynamics BV
 #######/ /\ \# Big whirls have little whirls Henk Krus
 ######/ /##\__ That feed on their velocity;  De Neerheide 12 d
 _ \##/ /###### And little whirls have        NL-5581 TP Waalre
 #\ \/ /#######         smaller whirls        Tel.:+31-40-22 30 491
 ##\  /######## And so on to viscosity.       Fax.:+31-40-22 30 490

 FLUID DYNAMICS       L.F. Richardson (1926)  http://www.cyclone.nl

 
 
 

1. Upgrade to KDE 1.1 - "emacs" messed up!

Hi there everyone, I've been plagued by a strange (?) EMACS bug since
upgrading to 1.1.  When I type "emacs" on a kvt window it opens up EMACS
in another window that looks like the font is proportional instead of
fixed...  This despite  my .Xdefaults file still containing:

...
emacs*font: fixed
emacs.geometry:80x25
...

What's going on?

Help much appreciated!
Joe Tham

2. Just got Red Hat Linux . . .

3. no "comma" under KDE 1.1 running RH5.2

4. IBM Tokenring driver : Fixed : Details

5. xwpe and kde 1.1 and "apply fonts, colors, etc."

6. color depth problem

7. Problem compiling KDE 1.1 "base"

8. Question on initialization and usage of data cache

9. : Weird ">" redirect behavior vs. ">>" redirect behavior

10. "RewriteCond %{REQUEST_URI} ^/\?1\.1$" failed on "/?1.1".

11. "mounted cd-rom" and "mounted samba share" icons on KDE 3.1 desktop

12. KDE 2.2.2 can't use "smbclient" or "su"

13. "advice" to KDE authors from a kde newbie