MOL Rule 7 failure - help!

MOL Rule 7 failure - help!

Post by Michael E. Stor » Sat, 13 Jan 2001 09:51:20




Using MOL library directory /usr/lib/mol
This kernel is NOT runtime patched
Trying to apply MOL runtime patches.
perl: warning: Setting locale failed.
perl: warning: Please check that your locale settings:
        LANGUAGE = (unset),
        LC_ALL = (unset),
        LANG = "(null)"
    are supported and installed on your system.
perl: warning: Falling back to the standard locale ("C").
**** Examining 'System.map' ****
**** Success ****
Patching the kernel...
Rule 7: *** FAILED ***
No patching was performed
 
 
 

1. mol problems update (was: about to give up on MOL)

For some reason, my System.map for 2.2.18 was not correct.  I let MOL make one.
Now, I can get this far, which is as far as I got with
2.2.15-presomething

Now, MacOS starts up and gives me a system map inconsistent error.  Here
is what is happening in the MOL terminal window:



Version 0.9.54
MOL kernel module 1.1.54
Resource file: /etc/molrc
Library directory: /usr/lib/mol
Using Linux keycodes
OF device tree: oftrees/oftree.nw
48MB RAM mapped at 0x20000000  <-- note, I've increased this to 128 since
Running in PowerPC 750 mode (G3)

DEC frequency: 16 MHz, 166:10 mticks/usec
Using nvram-image 'nvram/nvram.nw'
Video module 'xvideo' installed.
Running on VT 8.
Using usb mouse on /dev/usbmouse
Cache enabled for console-video
Video module 'console_video' installed.

MODE:  640* 480, depth 8,15,32   { 59.9, 72.1, 74.9, 89.9, 99.7 } Hz
MODE:  800* 600, depth 8,15,32   { 56.2, 60.3, 70.0, 72.1, 74.8, 74.9, 89.9, 99.9 } Hz
MODE: 1024* 768, depth 8,15,32   { 60.0, 70.0, 75.0 } Hz
MODE: 1152* 864, depth 8,15,32   { 59.9 } Hz
MODE: 1280*1024, depth 8,15,32   { 60.0 } Hz
MODE: 1600*1200, depth 8,32   { 0.0 } Hz

Starting in video mode 640*480, depth 32, 74.9 Hz  [offs:0, rb:2560]

----> (disk_open) Opening /dev/sdb: No such device
----> (disk_open) Opening /dev/sda: No such device
----> (disk_open) Opening /dev/hdb: Device not configured
HFS disk:    32 MB,  /dev/hda      [read-only]     start: 12846400, len:    65536
HFS disk:  1023 MB,  /dev/hda      [read-only]     start: 12911936, len:  2096566
HFS disk:  9973 MB,  /dev/hda      [read-only]     start: 15008502, len: 20424704
HFS disk:     0 MB,  images/moldisk.im [read-only]

Mapping GC at 80800000
Starting emulation...

RTAS instantiated at 00004000
************ WARNING, phandle == 0 ***********
extra vclaim, virt: 00901000, size 2F000
**** of_call_method: cmd 'get-key-map' ih: 00000002 (2/2) Args:
----> 'getprop': Invalid phandle FFFFFFFF
Replacing old translation (EA 80816000, old-phys 0081E000)
********* of_quiesce *********
<*> kOpenCommand
<*> Unkown gestalt selector 'nmrg'
<*> Unkown gestalt selector 'dvrf'
<*> Unkown gestalt selector 'ofpt'
<*> Unkown gestalt selector 'nmrg'
<*> Unkown gestalt selector 'dvrf'
<*> Unkown gestalt selector 'ofpt'

2. transparent proxy documentation

3. MOL: can't load mol.o

4. samba and windows 2000 credential conflict

5. Help Help Help MOL

6. monitoring dev environments?

7. problem with rule failure on Sun B10n Load Balancer

8. Name of makefile

9. nat rdr rules fail pf: BAD state: pf: State failure

10. MOL help

11. iptables: rule with RETURN target just after a rule with ACCEPT target

12. ipf.conf /ipf.rules/ ipnat.rules or conf

13. Converting ipchains rules to iptables rules?