Release 5 console keyboard lockup

Release 5 console keyboard lockup

Post by Tony Lawren » Fri, 19 Jan 1996 04:00:00



Has anyone seen this on release 5?
(Dell 100 Mz Pentium; happens intermittently; if it boots OK
then it works, but sometimes keyboard is dead during boot and thereafter)

--
Tony

 
 
 

Release 5 console keyboard lockup

Post by Steve Inne » Sat, 20 Jan 1996 04:00:00


: Has anyone seen this on release 5?
: (Dell 100 Mz Pentium; happens intermittently; if it boots OK
: then it works, but sometimes keyboard is dead during boot and thereafter)

Yes.  It usually(?) has to do with the keyboard timing.  There is an
Technical FAQ that is posted here in two parts.  There is a section in
this FAQ that details a Driver patch.  Try that first. Thw FAQ also
refers to a TL that discusses other possibilities.  The Driver patch
worked for me.
--

###################################################
              I brew, therefore I am.

 
 
 

Release 5 console keyboard lockup

Post by Bakh » Tue, 30 Jan 1996 04:00:00


Hi, I've seen the same problem with SCO 3.2v4.2 on new Intel Pentium Pro m/b.
After we`ve installed SCO OS 5 -- no problems.

>Has anyone seen this on release 5?
>(Dell 100 Mz Pentium; happens intermittently; if it boots OK
>then it works, but sometimes keyboard is dead during boot and thereafter)

>--
>Tony

 
 
 

Release 5 console keyboard lockup

Post by Victor Thompso » Wed, 31 Jan 1996 04:00:00


I have seen no problems with SCO locking up in rev3.2,ver4.2 or
Open Server 5.0 as long as it is ran on a Micron Millenia or
PowerServer.
 
 
 

Release 5 console keyboard lockup

Post by George Grah » Thu, 01 Feb 1996 04:00:00


: Hi, I've seen the same problem with SCO 3.2v4.2 on new Intel Pentium Pro m/b.
: After we`ve installed SCO OS 5 -- no problems.

: >Has anyone seen this on release 5?
: >(Dell 100 Mz Pentium; happens intermittently; if it boots OK
: >then it works, but sometimes keyboard is dead during boot and thereafter)
: >
: >--
: >Tony
: >
: >

I've seen this on several types of systems. Try unplugging and
reconnecting the keyboard. Works for me some of the time.