2.5.47: Linking errors with make modules_install

2.5.47: Linking errors with make modules_install

Post by Andreas Tscharne » Mon, 18 Nov 2002 11:10:06



Hello World,

After having compiled the kernel and the modules without problems, make
modules_install gives the following error:

if [ -r System.map ]; then /sbin/depmod -ae -F System.map  2.5.47; fi
depmod: *** Unresolved symbols in
/lib/modules/2.5.47/kernel/fs/binfmt_aout.o
depmod:         ptrace_notify

My configuration:

#
# Automatically generated make config: don't edit
#
CONFIG_X86=y
CONFIG_MMU=y
CONFIG_SWAP=y
CONFIG_UID16=y
CONFIG_GENERIC_ISA_DMA=y

#
# Code maturity level options
#
CONFIG_EXPERIMENTAL=y

#
# General setup
#
CONFIG_NET=y
CONFIG_SYSVIPC=y
CONFIG_BSD_PROCESS_ACCT=y
CONFIG_SYSCTL=y

#
# Loadable module support
#
CONFIG_MODULES=y
# CONFIG_MODVERSIONS is not set
CONFIG_KMOD=y

#
# Processor type and features
#
# CONFIG_M386 is not set
# CONFIG_M486 is not set
# CONFIG_M586 is not set
# CONFIG_M586TSC is not set
# CONFIG_M586MMX is not set
# CONFIG_M686 is not set
CONFIG_MPENTIUMIII=y
# CONFIG_MPENTIUM4 is not set
# CONFIG_MK6 is not set
# CONFIG_MK7 is not set
# CONFIG_MELAN is not set
# CONFIG_MCRUSOE is not set
# CONFIG_MWINCHIPC6 is not set
# CONFIG_MWINCHIP2 is not set
# CONFIG_MWINCHIP3D is not set
# CONFIG_MCYRIXIII is not set
CONFIG_X86_CMPXCHG=y
CONFIG_X86_XADD=y
CONFIG_X86_L1_CACHE_SHIFT=5
CONFIG_RWSEM_XCHGADD_ALGORITHM=y
CONFIG_X86_WP_WORKS_OK=y
CONFIG_X86_INVLPG=y
CONFIG_X86_BSWAP=y
CONFIG_X86_POPAD_OK=y
CONFIG_X86_TSC=y
CONFIG_X86_GOOD_APIC=y
CONFIG_X86_INTEL_USERCOPY=y
CONFIG_X86_USE_PPRO_CHECKSUM=y
# CONFIG_HUGETLB_PAGE is not set
# CONFIG_SMP is not set
CONFIG_PREEMPT=y
# CONFIG_X86_UP_APIC is not set
CONFIG_X86_MCE=y
# CONFIG_X86_MCE_NONFATAL is not set
# CONFIG_CPU_FREQ is not set
# CONFIG_TOSHIBA is not set
# CONFIG_I8K is not set
# CONFIG_MICROCODE is not set
CONFIG_X86_MSR=y
CONFIG_X86_CPUID=y
# CONFIG_EDD is not set
CONFIG_NOHIGHMEM=y
# CONFIG_HIGHMEM4G is not set
# CONFIG_HIGHMEM64G is not set
# CONFIG_MATH_EMULATION is not set
CONFIG_MTRR=y
CONFIG_HAVE_DEC_LOCK=y

#
# Power management options (ACPI, APM)
#

#
# ACPI Support
#
# CONFIG_ACPI is not set
# CONFIG_PM is not set

#
# Bus options (PCI, PCMCIA, EISA, MCA, ISA)
#
CONFIG_PCI=y
# CONFIG_PCI_GOBIOS is not set
# CONFIG_PCI_GODIRECT is not set
CONFIG_PCI_GOANY=y
CONFIG_PCI_BIOS=y
CONFIG_PCI_DIRECT=y
# CONFIG_SCx200 is not set
CONFIG_PCI_NAMES=y
# CONFIG_ISA is not set
# CONFIG_MCA is not set
# CONFIG_HOTPLUG is not set

#
# Executable file formats
#
CONFIG_KCORE_ELF=y
# CONFIG_KCORE_AOUT is not set
CONFIG_BINFMT_AOUT=m
CONFIG_BINFMT_ELF=y
CONFIG_BINFMT_MISC=m

#
# Memory Technology Devices (MTD)
#
# CONFIG_MTD is not set

#
# Parallel port support
#
CONFIG_PARPORT=y
CONFIG_PARPORT_PC=y
CONFIG_PARPORT_PC_CML1=y
# CONFIG_PARPORT_SERIAL is not set
# CONFIG_PARPORT_PC_FIFO is not set
# CONFIG_PARPORT_PC_SUPERIO is not set
# CONFIG_PARPORT_OTHER is not set
CONFIG_PARPORT_1284=y

#
# Plug and Play configuration
#
# CONFIG_PNP is not set

#
# Block devices
#
CONFIG_BLK_DEV_FD=y
# CONFIG_PARIDE is not set
# CONFIG_BLK_CPQ_DA is not set
# CONFIG_BLK_CPQ_CISS_DA is not set
# CONFIG_BLK_DEV_DAC960 is not set
# CONFIG_BLK_DEV_UMEM is not set
# CONFIG_BLK_DEV_LOOP is not set
# CONFIG_BLK_DEV_NBD is not set
# CONFIG_BLK_DEV_RAM is not set
# CONFIG_LBD is not set

#
# ATA/ATAPI/MFM/RLL device support
#
CONFIG_IDE=y

#
# IDE, ATA and ATAPI Block devices
#
CONFIG_BLK_DEV_IDE=y

#
# Please see Documentation/ide.txt for help/info on IDE drives
#
# CONFIG_BLK_DEV_HD_IDE is not set
# CONFIG_BLK_DEV_HD is not set
CONFIG_BLK_DEV_IDEDISK=y
# CONFIG_IDEDISK_MULTI_MODE is not set
# CONFIG_IDEDISK_STROKE is not set
CONFIG_BLK_DEV_IDECD=y
# CONFIG_BLK_DEV_IDEFLOPPY is not set
CONFIG_BLK_DEV_IDESCSI=m
# CONFIG_IDE_TASK_IOCTL is not set

#
# IDE chipset support/bugfixes
#
# CONFIG_BLK_DEV_CMD640 is not set
CONFIG_BLK_DEV_IDEPCI=y
CONFIG_BLK_DEV_GENERIC=y
CONFIG_IDEPCI_SHARE_IRQ=y
CONFIG_BLK_DEV_IDEDMA_PCI=y
# CONFIG_BLK_DEV_IDE_TCQ is not set
# CONFIG_BLK_DEV_OFFBOARD is not set
# CONFIG_BLK_DEV_IDEDMA_FORCED is not set
CONFIG_IDEDMA_PCI_AUTO=y
# CONFIG_IDEDMA_ONLYDISK is not set
CONFIG_BLK_DEV_IDEDMA=y
# CONFIG_IDEDMA_PCI_WIP is not set
CONFIG_BLK_DEV_ADMA=y
# CONFIG_BLK_DEV_AEC62XX is not set
# CONFIG_BLK_DEV_ALI15X3 is not set
# CONFIG_BLK_DEV_AMD74XX is not set
# CONFIG_BLK_DEV_CMD64X is not set
# CONFIG_BLK_DEV_CY82C693 is not set
# CONFIG_BLK_DEV_CS5530 is not set
# CONFIG_BLK_DEV_HPT34X is not set
# CONFIG_BLK_DEV_HPT366 is not set
# CONFIG_BLK_DEV_PIIX is not set
# CONFIG_BLK_DEV_NFORCE is not set
# CONFIG_BLK_DEV_NS87415 is not set
# CONFIG_BLK_DEV_OPTI621 is not set
# CONFIG_BLK_DEV_PDC202XX_OLD is not set
# CONFIG_BLK_DEV_PDC202XX_NEW is not set
# CONFIG_BLK_DEV_RZ1000 is not set
# CONFIG_BLK_DEV_SVWKS is not set
# CONFIG_BLK_DEV_SIIMAGE is not set
# CONFIG_BLK_DEV_SIS5513 is not set
# CONFIG_BLK_DEV_SLC90E66 is not set
# CONFIG_BLK_DEV_TRM290 is not set
# CONFIG_BLK_DEV_VIA82CXXX is not set
CONFIG_IDEDMA_AUTO=y
# CONFIG_IDEDMA_IVB is not set

#
# SCSI device support
#
CONFIG_SCSI=y

#
# SCSI support type (disk, tape, CD-ROM)
#
CONFIG_BLK_DEV_SD=y
# CONFIG_CHR_DEV_ST is not set
# CONFIG_CHR_DEV_OSST is not set
# CONFIG_BLK_DEV_SR is not set
CONFIG_CHR_DEV_SG=y

#
# Some SCSI devices (e.g. CD jukebox) support multiple LUNs
#
# CONFIG_SCSI_MULTI_LUN is not set
# CONFIG_SCSI_REPORT_LUNS is not set
# CONFIG_SCSI_CONSTANTS is not set
# CONFIG_SCSI_LOGGING is not set

#
# SCSI low-level drivers
#
# CONFIG_BLK_DEV_3W_XXXX_RAID is not set
# CONFIG_SCSI_ACARD is not set
# CONFIG_SCSI_AACRAID is not set
# CONFIG_SCSI_AIC7XXX is not set
# CONFIG_SCSI_AIC7XXX_OLD is not set
# CONFIG_SCSI_DPT_I2O is not set
# CONFIG_SCSI_ADVANSYS is not set
# CONFIG_SCSI_IN2000 is not set
# CONFIG_SCSI_AM53C974 is not set
# CONFIG_SCSI_MEGARAID is not set
# CONFIG_SCSI_BUSLOGIC is not set
# CONFIG_SCSI_CPQFCTS is not set
# CONFIG_SCSI_DMX3191D is not set
# CONFIG_SCSI_EATA is not set
# CONFIG_SCSI_EATA_DMA is not set
# CONFIG_SCSI_EATA_PIO is not set
# CONFIG_SCSI_FUTURE_DOMAIN is not set
# CONFIG_SCSI_GDTH is not set
# CONFIG_SCSI_GENERIC_NCR5380 is not set
# CONFIG_SCSI_GENERIC_NCR5380_MMIO is not set
# CONFIG_SCSI_IPS is not set
# CONFIG_SCSI_INITIO is not set
# CONFIG_SCSI_INIA100 is not set
CONFIG_SCSI_PPA=y
# CONFIG_SCSI_IMM is not set
# CONFIG_SCSI_IZIP_EPP16 is not set
# CONFIG_SCSI_IZIP_SLOW_CTR is not set
# CONFIG_SCSI_NCR53C7xx is not set
# CONFIG_SCSI_SYM53C8XX_2 is not set
# CONFIG_SCSI_NCR53C8XX is not set
# CONFIG_SCSI_SYM53C8XX is not set
# CONFIG_SCSI_PCI2000 is not set
# CONFIG_SCSI_PCI2220I is not set
# CONFIG_SCSI_QLOGIC_ISP is not set
# CONFIG_SCSI_QLOGIC_FC is not set
# CONFIG_SCSI_QLOGIC_1280 is not set
# CONFIG_SCSI_DC390T is not set
# CONFIG_SCSI_U14_34F is not set
# CONFIG_SCSI_NSP32 is not set
# CONFIG_SCSI_DEBUG is not set

#
# Multi-device support (RAID and LVM)
#
# CONFIG_MD is not set

#
# Fusion MPT device support
#
# CONFIG_FUSION is not set

#
# IEEE 1394 (FireWire) support (EXPERIMENTAL)
#
# CONFIG_IEEE1394 is not set

#
# I2O device support
#
# CONFIG_I2O is not set

#
# Networking options
#
CONFIG_PACKET=y
# CONFIG_PACKET_MMAP is not set
# CONFIG_NETLINK_DEV is not set
# CONFIG_NETFILTER is not set
# CONFIG_FILTER is not set
CONFIG_UNIX=y
# CONFIG_NET_KEY is not set
CONFIG_INET=y
# CONFIG_IP_MULTICAST is not set
# CONFIG_IP_ADVANCED_ROUTER is not set
# CONFIG_IP_PNP is not set
# CONFIG_NET_IPIP is not set
# CONFIG_NET_IPGRE is not set
# CONFIG_ARPD is not set
# CONFIG_INET_ECN is not set
# CONFIG_SYN_COOKIES is not set
# CONFIG_INET_AH is not set
# CONFIG_INET_ESP is not set
CONFIG_IPV6=m

#
# SCTP Configuration (EXPERIMENTAL)
#
CONFIG_IPV6_SCTP__=y
# CONFIG_IP_SCTP is not set
# CONFIG_ATM is not set
# CONFIG_VLAN_8021Q is not set
# CONFIG_LLC is not set
# CONFIG_DECNET is not set
# CONFIG_BRIDGE is not set
# CONFIG_X25 is not set
# CONFIG_LAPB is not set
# CONFIG_NET_DIVERT is not set
# CONFIG_ECONET is not set
# CONFIG_WAN_ROUTER is not set
# CONFIG_NET_FASTROUTE is not set
# CONFIG_NET_HW_FLOWCONTROL is not set

#
# QoS and/or fair queueing
#
# CONFIG_NET_SCHED is not set

#
# Network testing
#
# CONFIG_NET_PKTGEN is not set

#
# Network device support
#
CONFIG_NETDEVICES=y

#
# ARCnet devices
#
# CONFIG_ARCNET is not set
CONFIG_DUMMY=m
# CONFIG_BONDING is not set
# CONFIG_EQUALIZER is not set
# CONFIG_TUN is not set
# CONFIG_ETHERTAP is not set

#
# Ethernet (10 or 100Mbit)
#
CONFIG_NET_ETHERNET=y
# CONFIG_HAPPYMEAL is not set
# CONFIG_SUNGEM is not set
CONFIG_NET_VENDOR_3COM=y
CONFIG_VORTEX=y
# CONFIG_NET_VENDOR_SMC is not set
# CONFIG_NET_VENDOR_RACAL is not set

#
# Tulip family network device support
#
# CONFIG_NET_TULIP is not set
# CONFIG_HP100 is not set
# CONFIG_NET_PCI is not set
# CONFIG_NET_POCKET is not set

#
# Ethernet (1000 Mbit)
#
# CONFIG_ACENIC is not set
# CONFIG_DL2K is not set
# CONFIG_E1000 is not set
# CONFIG_NS83820 is not set
# CONFIG_HAMACHI is not set
# CONFIG_YELLOWFIN is not set
# CONFIG_SK98LIN is not set
# CONFIG_TIGON3 is not set
# CONFIG_FDDI is not set
# CONFIG_HIPPI is not set
# CONFIG_PLIP is not set
# CONFIG_PPP is not set
# CONFIG_SLIP is not set

#
# Wireless LAN (non-hamradio)
#
# CONFIG_NET_RADIO is not set

#
# Token Ring devices
#
# CONFIG_TR is not set
# CONFIG_NET_FC is not set
# CONFIG_RCPCI is not set
# CONFIG_SHAPER is not set

#
# Wan interfaces
#
# CONFIG_WAN is not set

#
# Amateur Radio support
#
# CONFIG_HAMRADIO is not set

#
# IrDA (infrared) support
#
# CONFIG_IRDA is not set

#
# ISDN subsystem
#
# CONFIG_ISDN_BOOL is not set

#
# Telephony Support
#
# CONFIG_PHONE is not set

#
# Input device support
#
CONFIG_INPUT=y

#
# Userland interfaces
#
CONFIG_INPUT_MOUSEDEV=y
CONFIG_INPUT_MOUSEDEV_PSAUX=y
CONFIG_INPUT_MOUSEDEV_SCREEN_X=1024
CONFIG_INPUT_MOUSEDEV_SCREEN_Y=768
# CONFIG_INPUT_JOYDEV is not set
# CONFIG_INPUT_TSDEV is not set
# CONFIG_INPUT_EVDEV is not set
# CONFIG_INPUT_EVBUG is not set

#
# Input I/O drivers
#
# CONFIG_GAMEPORT is not set
CONFIG_SOUND_GAMEPORT=y
CONFIG_SERIO=y
CONFIG_SERIO_I8042=y
# CONFIG_SERIO_SERPORT is not set
# CONFIG_SERIO_CT82C710 ...

read more »

 
 
 

2.5.47: Linking errors with make modules_install

Post by Roberto Nibal » Mon, 18 Nov 2002 11:50:05


Quote:> After having compiled the kernel and the modules without problems, make
> modules_install gives the following error:

> if [ -r System.map ]; then /sbin/depmod -ae -F System.map  2.5.47; fi
> depmod: *** Unresolved symbols in
> /lib/modules/2.5.47/kernel/fs/binfmt_aout.o
> depmod:         ptrace_notify

http://marc.theaimsgroup.com/?l=linux-kernel&m=103649573231775&w=2

Regards,
Roberto Nibali, ratz
--
echo '[q]sa[ln0=aln256%Pln256/snlbx]sb3135071790101768542287578439snlbxq'|dc

-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in

More majordomo info at  http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
Please read the FAQ at  http://www.tux.org/lkml/

 
 
 

1. 2.5.47: make modules_install fails

when doing make modules_install, it fails with the following error
messages:
depmod: *** Unresolved symbols in /lib/modules/2.5.47/kernel/drivers/net/8390.o
depmod:         crc32_be_Rb7b61546
depmod: *** Unresolved symbols in /lib/modules/2.5.47/kernel/drivers/net/pcmcia/smc91c92_cs.o
depmod:         mii_ethtool_sset
depmod:         mii_link_ok
depmod:         mii_ethtool_gset
depmod:         generic_mii_ioctl
depmod:         mii_nway_restart
depmod:         crc32_be_Rb7b61546
i will attach my dot config too.

  dot.config
19K Download

2. MPlayer full screen mode.

3. 2.5.47: Link-time error: llc_sap_open when using modules

4. Throughput Computing

5. 2.5.47-ac1 fails linking

6. Sound in 2.1.60?

7. error building - kernel 2.5.47 +patch2.5.47-bk2

8. Mod_rewrite Question

9. second error, bttv 2.5.47

10. 2.5.47-bk1: error compiling skbuff.c

11. 2.5.47 NFSv4 compile error

12. 2.5.47 / unusual ext3 fs errors

13. Linux 2.5.47 compile error