TCP Connections stuck in SYN_SENT state with 2.4.12, 2.4.13, 2.4.14

TCP Connections stuck in SYN_SENT state with 2.4.12, 2.4.13, 2.4.14

Post by J Sloa » Wed, 07 Nov 2001 18:00:14




> I have a strange problem, outgoing TCP packets get stuck at the SYN_SENT
> point for certain websites.  Two of the sites I have this problem with
> are zdnet.com and compusa.com.  When I try to telnet to port 80, the
> connection will never be established, and netstat shows it in the
> SYN_SENT state.

Did you by chance enable ecn in the kernel?

Try:

echo "0" > /proc/sys/net/ipv4/tcp_ecn

This is a FAQ IIRC -

cu

jjs

-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in

More majordomo info at  http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
Please read the FAQ at  http://www.tux.org/lkml/

 
 
 

1. Memory accounting problem in 2.4.13, 2.4.14pre, and possibly 2.4.14

To continue the results...

Now  : 1 day(s), 15:47:31 running Linux 2.4.14-ext3-2.4-0.9.14-2414p8

has also exibited the problem with cached.

I'm going to try unpatched 2.4.14 now...

Mike
-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in

More majordomo info at  http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
Please read the FAQ at  http://www.tux.org/lkml/

2. Enterprise Security - Commercial Vendors (are there any) ?

3. VM tests on 2.4.14-pre3 and 2.4.13-ac3

4. Zenith laptop sound problem fixed

5. OOPS on boot in 2.4.13-ac5 & 2.4.14-pre6

6. 8mm v/s 4mm DDS3

7. VM test comparison of 2.4.14-pre5, aa1, and 2.4.13-ac5-fs

8. sensitivity of motherboards

9. Unwanted Swapping in 2.4.14-pre8, no swapping in 2.4.14-pre6aa1

10. Need rc.serial for a QuickPath Flexport 4S

11. HP ScanJet 4s (and not 4p)

12. SIIG 4S setup

13. RH6 Xconfig, S3 Trio64V2/DX and SAMSUNG SyncMaster 4S Monitor..