2.4.3-pre6 build problems

2.4.3-pre6 build problems

Post by Jack Howart » Fri, 23 Mar 2001 09:30:03



   Is anyone else seeing this build problem on linux
2.4.3-pre6? On linuxppc using out bitkeeper linuxppc_2_4
archive which has been updated to linux 2.4.3-pre6 I see
the following failure...

ld -T arch/ppc/vmlinux.lds -Ttext 0xc0000000 -Bstatic arch/ppc/kernel/hea
t/main.o init/version.o \
        --start-group \
        arch/ppc/kernel/kernel.o arch/ppc/mm/mm.o arch/ppc/lib/lib.o kern
el.o mm/mm.o fs/fs.o ipc/ipc.o arch/ppc/xmon/x.o \
        drivers/block/block.o drivers/char/char.o drivers/misc/misc.o dri
t/net.o drivers/media/media.o  drivers/ide/idedriver.o drivers/scsi/scsid
ivers/scsi/aic7xxx/aic7xxx_drv.o drivers/cdrom/driver.o drivers/pci/drive
vers/macintosh/macintosh.o drivers/video/video.o drivers/input/inputdrv.o
        net/network.o \
        /usr/src/redhat/BUILD/kernel-2.4.3-pre6/linux/lib/lib.a \
        --end-group \
        -o vmlinux
drivers/net/net.o: In function `pcnet32_open':
drivers/net/net.o(.text+0xdbc0): undefined reference to `is_valid_ether_a
drivers/net/net.o(.text+0xdbc0): relocation truncated to fit: R_PPC_REL24
id_ether_addr
drivers/net/net.o: In function `pcnet32_probe1':
drivers/net/net.o(.text.init+0xf2c): undefined reference to `is_valid_eth
'
drivers/net/net.o(.text.init+0xf2c): relocation truncated to fit: R_PPC_R
_valid_ether_addr

Does anyone have a patch for drivers/net/pcnet32.c to fix this?
                              Jack Howarth
-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in

More majordomo info at  http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
Please read the FAQ at  http://www.tux.org/lkml/

 
 
 

1. 2.4.21-pre6 modules can't access kernel symbols - build system problem?

Hi,

I encounter a problem which baffles me, having built same release before

1) Checked 21-pre6 out from local BK tree

2) Patched with latest acpi and win4lin

3) make oldconfig

4) Made some config changes

5) make dep, bzImage, modules - use gcc295

6) Compiled w/o any problem

7) installed and reboot, cant load _any_ (0) modules

depmod reports missing symbols in all modules

For example modprobe 8390 reports unresolved symbols including: enable_irq, kmalloc, printk,disable_irq

*** It seems kernel symbols cant be accessed by modules

8) I rebuild all after making clean, same result

Where do I go wrong?

I can send complete build logs upon request.

Regards
Michael
-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in

More majordomo info at  http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
Please read the FAQ at  http://www.tux.org/lkml/

2. Stop Usenet Censorship and Totalitarianism 7056404453

3. 2.5.4-pre6 fails to build on UP (sched.c)

4. REQ: LAN PC's can't communicate w/ POP3 Server

5. 2.4.6-pre6 cs46xx build error with CONFIG_SOUND_FUSION=m

6. Upload using ztelnet

7. problems building cross-compiler host/build in linux for target i686-pc-msdosdjgpp (long)

8. InterViews build problem/IBUILD built anywhere?

9. Possible 2.3.99pre6 problem

10. 2.4.19pre6+preempt problem...

11. [2.4.20-pre6] loop.c memory allocation & freeing problem

12. problems with iptables and 2.3.99-pre6