Apache and 'couldn't spawn child process'

Apache and 'couldn't spawn child process'

Post by Ken Willia » Sat, 27 Feb 1999 04:00:00



I'm running Apache 1.3.3 under Linux 2.0.35, and everything is working fine,
except every one in a while I get in my log file:

[Fri Feb 26 16:40:31 1999] [error] [client 24.226.98.184] (11)Try again:
couldn't spawn child process: /script.cgi.

If I go back and do the exact same thing, it works.  Happens about 20% of the
time.  I obviously maxed my number of processes because I have a really busy
site with alot of CGI, but I need to know what to change to fix this.

Anyone?

 
 
 

Apache and 'couldn't spawn child process'

Post by Chris Costel » Mon, 01 Mar 1999 04:00:00



>I'm running Apache 1.3.3 under Linux 2.0.35, and everything is working fine,
>except every one in a while I get in my log file:

>[Fri Feb 26 16:40:31 1999] [error] [client 24.226.98.184] (11)Try again:
>couldn't spawn child process: /script.cgi.

>If I go back and do the exact same thing, it works.  Happens about 20% of the
>time.  I obviously maxed my number of processes because I have a really busy
>site with alot of CGI, but I need to know what to change to fix this.

   I'm not sure, but I'd wager that in the kernel configuration process,
there's an adjustable amount of the maximum processes that can be run,
specifically by a particular user.

Quote:

>Anyone?

--
Powered by FreeBSD 3.1-STABLE.                       "The Power to Serve!"

In the FreeBSD handbook, on a network routing diagram, next to "Windows 95
box," there is commented "(Do not admit to owning one.)"

 
 
 

1. Apache and 'couldn't spawn child process'

I'm running Apache 1.3.3 under Linux 2.0.35, and everything is working fine,
except every one in a while I get in my log file:

[Fri Feb 26 16:40:31 1999] [error] [client 24.226.98.184] (11)Try again:
couldn't spawn child process: /script.cgi.

If I go back and do the exact same thing, it works.  Happens about 20% of the
time.  I obviously maxed my number of processes because I have a really busy
site with alot of CGI, but I need to know what to change to fix this.

Anyone?

2. Going to try Linux

3. Why Apache says 'reason: couldn't spawn child process'?

4. RAMDISK Install error

5. No such file or directory: couldn't spawn child process: e:/apache/htdocs/test.pl

6. send-pr and sendmail

7. Apache 1.3.3 - "Resource temporarily unavailable: couldn't spawn child process"

8. script should be automatically loaded (SuSE 6.3)

9. Couldn't spawn child process - Apache webserver problem on FreeBSD system.

10. Apache couldn't spawn child process

11. Apache: "Couldn't spawn child process" running CGI script

12. "couldn't spawn child process error" on Apache 1.2/IRIX 6.2

13. Apache Q: couldn't spawn child process