Cern 3.0, Doesn't do searches???

Cern 3.0, Doesn't do searches???

Post by Warwick Ward-C » Wed, 15 Nov 1995 04:00:00



Hi I just grabbed teh Linux binary's for Cern's HTTPD v3.0, but alas
after installing it and getting it to work I get a message on some
pages that do table lookups saying the server can't do searches

Anyone have a clue what I'm doing wrong???

Many thanks,
Warwick

 
 
 

1. CERN ftp server can't open PASV for CERN httpd 3.0

    Hello

    Could you help me ?
  I am running CERN proxy httpd 3.0 libwww 2.17 on IRIX 4.0.5.
  When I attempt to retrive files from cern ftp ftp://ftp.w3.org/pub/src/
  using Mosaic   I get the message "530 Can't open passive connection".
  But from other ftp servers, for example ftp://ftp.telebit.com I don't
  get such a message and everything is OK. May be I have configured my
  httpd.conf not correctly ? Or something else ?

   Regards

+-----------------------------------------------------------------+

|                                                                 |
| St. Petersburg's                   http://www.pnpi.spb.ru/      |
| Nuclear Phisics Institute                                       |
| Russia                                                          |
+-----------------------------------------------------------------+  

2. Creating a YDL install disk

3. CERN 3.0 'Icons.xbm' babbling bug

4. compiler warnings going from WorkShop 4.2 to WorkShop 6 update 1

5. 'less' command doesn't work properly in searching strings...

6. problem mit netzwerkkarten unter suse 8.0

7. CERN doesn't run my scripts and I'm sulking!

8. Dinamic configuration files with Netscape server

9. CERN W3 3.0/21.7 and CGI's

10. CERN 3.0 - auth setup error - can't figure it out!

11. Can't run my CERN 3.0 scripts on APACHE?

12. help CERN's server 3.0

13. CERN HTTPD 3.0 -- Can't create logs and pid file