Need Help with Printing problem on ALPHA

Need Help with Printing problem on ALPHA

Post by SHULA GOR » Fri, 02 Jan 1998 04:00:00



Hello
I need help with printing problem.
We have 2 DECservers connected to ALPHA 400 with DEC OSF1 V.4.
One is DECserver 700 and the other is 90L+ . The printer we are try to print
with is OKIDATA 320.
The question is: What is the cause that the same OKI printer, if it is
connected to DECserver 700 is printing perfectly, but when it is connected to
DECserver 90L+ it prints not corresponding ASCII codes?
In both cases all definitions are the same.

Thanks in advance
S.Goren

 
 
 

1. HELP PRINTING -- HELP PRINTING -- HELP PRINTING

Hey,

I tried to install my HP deskjet 520 under Linux since a long time
but I always have a lot of problems

The last one is that when i start a job linux can't start the daemon
printer but i have followed the HOWTO for the permissions

I search the EXACTLY FILES and the GOODS PERMISSIONS that i have to
             ^^^^^^^^^^^^^         ^^^^^^^^^^^^^^^^^
use and if possible a GOOD FILTER for the HP DESKJET 520 printer
                      ^^^^^^^^^^^         ^^^^^^^^^^
(filter to solve the staircase effect )

PLEASE HELP ME -- HELP ME

I hope a lot of GOOD responses via mail only

THANKS A LOT FOR ALL
--------------------

===================================================

===================================================
======= http://dico.unice.fr/~plazis    ===========
===================================================

2. Red Hat: How to set fvwm PATH ???

3. UNIX tru 64 version 5a installation problem on alpha-need help!

4. B132CD0A 9 Sep LinuxCAD v 1.5

5. Unix Printing need help -- How do I print to a device

6. crontab and mail report

7. Writers wanted

8. Need help getting print server to not print headers

9. Help *really* needed: print-spooling problem...

10. Need help: Printing Problems

11. Help needed badly: Unix print-spooling problem...

12. Need help with remote printing problem.