Shutdown problems...am I doing it right?

Shutdown problems...am I doing it right?

Post by Paul Giffor » Thu, 04 Feb 1999 04:00:00



Hello,

  I finally got (RedHat) Linux set up and running, for the most part, on
an
AMD586-133.  However, shutdown is giving me problems.  If I do "shutdown
-h now", all activity stops with the message "INIT: No more processes in
the runlevel" or something like that...no "system halted" or anything
like that.  Of course, when I reboot, I get all sorts of errors about
disks not be unmounted properly, etc etc.  

  I did a somewhat minimal install...is it possible I left something
out?  Should I be doing another command before shutdown?

 TIA

p

 
 
 

1. ipchains filter - am i doing this right? (Sorry)

I apologize for the previous gibberish post...

Hello! I'm trying to filter out kazaa on my firewall. The users behind
it are consuming all of my bandwidth. I setup an ipchains script
rejecting some "popular" non-essential ports, but when I list the masq
activity it show that machines are still connecting to port 1214. Are
they really or are they trying?

My ghetto ipchains script:

# Morpheus - Kazaa
ipchains  -A output  -p udp -s 0/0 --destination-port 1214 -j REJECT
ipchains  -A output  -p tcp -s 0/0 --destination-port 1214 -j REJECT
ipchains  -A input  -p udp -s 0/0 --destination-port 1214 -j REJECT
ipchains  -A input  -p tcp -s 0/0 --destination-port 1214 -j REJECT
etc...

"ipchains -L -M" Information

TCP  10:09.51 192.168.0.159        somecomputer.location    1436
(61882) -> 1214
UDP  01:49.29 192.168.0.166        mydns.mydomain.com   2379 (61981)
-> domain
TCP  14:23.05 192.168.0.159        someothercomputer.location 1031
(64380) -> 1214
UDP  04:00.84 192.168.0.192        awebsite.somewhere.com   1096
(62239) -> www
etc...

It appears they're still connecting to port 1214. Am I doing something
wrong or am I miss under standing the "ipchains -L -M" information?

Thanks!

2. only show the WAN submenu if WAN is selected

3. ipchains filter - am i doing this right?

4. guard mad16 debug macro.

5. RedHat 5.2 dialler - am i doing it right ?

6. Strange behavior difference in GNOME and KDE with usb modem

7. LVM...am I doing this right?

8. how can i have more roots

9. Am I doing this right?

10. SetEnvIf-Am I doing this right?

11. This clone thing...am I stupid, or am I right?

12. Am I touchy? Or am I right?