premail/perl error messages

premail/perl error messages

Post by Jack » Tue, 20 May 1997 04:00:00



I've managed to get premail 0.45 to a working state (haven't had time to
set it up fully - integrate it with netscape). However, when I run
"premail -t" I see the following messages:
warning: setlocale(LC_CTYPE, "") failed.
warning: LC_ALL= "(null)", LC_CTYPE= "(null)", LANG = "us" ,
warning: falling back to the "C" locale.
---
I am using FreeBSD 2.2.0. Could these be environment variables? (at
least the 2nd set?)
However, I can sucessfully send pgp-encrypted mail despite these
warnings. Just curious, mostly...
Any response would be greatly appreciated.

--
=--------=/////////////////\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\=--------=
 ((___)) |           John Szumowski            | ((___))
 [ x x ] |    http://www.javanet.com/~harpo    | [ x x ]
  \   /  =\\\\\\\\\\\\\\\\\////////////////////=  \   /
  (' ')  |  remove "MARX" to send me a message |  (' ')
   (U)   |                                     |   (U)
=--------=                                     =--------=

 
 
 

1. Error message continuous error messages

The error message "lp: Driver configured but no interfaces found" keeps
being printed on my screen.  It is from something I tried to do with lp.

How can I kill whatever is causing it.  I did a ps -fe, but I don't see
any process that looks like that.  This happened after I tried printing a
test page.

What should I do?

Greg

2. NCR53c810 stable in which kernel?

3. s/mime and premail

4. out-of-order packets vs duplicate ack??

5. Communicator Preb3 and Premail or other encryption SW

6. Using newer glibc with StarOffice 5?

7. Error Message of Message Queue

8. learn about unix

9. strange error messages in message log

10. 1506-281: (E) Error in message set 12, unable to retrieve message 22.

11. We are getting this error message /var/log/messages

12. Error message of message log

13. kernel error message "martial message"