DHCP Problem, Getting a Reply but its not getting configured? ? ? ? ??

DHCP Problem, Getting a Reply but its not getting configured? ? ? ? ??

Post by news » Sat, 24 Nov 2001 22:28:24



Okay, I had a post up about a dhcp problem, what I have done is edit the
dhclient-script file and added a printenv statement, to see if its creating
any variables, and it is. heres the output, but why isnt it using the
information.

kernel Generic
Version 4.3-Release

Output from printenv showing a valid IP and all other info.

interface=ep1
reason=PREINIT
PATH=/sbin:/bin:/usr/sbin:/usr/bin
check_dhcp_lease_time=604800
check_ip_address=24.114.207.197
check_network_number=24.114.207.128
check_dhcp_message_type=2
interface=ep1
check_routers=24.114.207.129
check_option_82=1:4:0:4:0:f1:2:6:2:43:90:1:23:91:3:4:ff:ff:ff:80
reason=ARPSEND
check_subnet_mask=255.255.255.128
check_expiry=0
check_domain_name=rchrd.phub.net.cable.rogers.com
check_filename=rogers00.cfg
PATH=/sbin:/bin:/usr/sbin:/usr/bin
check_dhcp_server_identifier=24.153.23.10
check_domain_name_servers=24.153.23.66 24.153.22.195
check_broadcast_address=24.114.207.255
check_dhcp_renewal_time=86400
check_dhcp_lease_time=604800
check_ip_address=24.114.207.197
check_network_number=24.114.207.128
check_dhcp_message_type=2

File : dhclient.conf

interface ep1 {
  send host-name "cr333333-a";
  request subnet-mask, broadcast-address, routers, domain-name-servers,
domain-name;

Quote:}

file rc.conf

ifconfig_ep1 "DHCP"

 
 
 

1. cgi scripts not getting executed, only the source code gets displayed

Hi
I'm using Apache1.3.14 on solaris.
I'm trying to allow each of my user-directories to have a cgi-bin directory.
So I placed the cgi-bin directory underneath the public_html directory. I
added the following code to my httpd.conf

AddHandler cgi-script .cgi

<Directory /home/*/public_html/cgi-bin>
Options ExecCGI
SetHandler cgi-script
</Directory>

I've saved the cgi-file under ~user/public_html/cgi-bin/<cgi-filename>

When I try running it from the browser, I see the source code, rather than
seeing the cgi script being executed.

Whats possibly wrong with the configuration?

Thanks
Akshay

2. MUST GO THERE

3. 3com 905b gets Ip address by using DHCP from NT DHCP server

4. X11 newbie confused about Fink/non-Fink interaction

5. RH 6.0 pump not getting IP via DHCP from Cisco 675

6. sharing ISDN connection costs within a LAN???

7. not getting a default gateway through dhcp

8. Destroy your MARRIAGE!!! --> USE Linux!

9. DHCP Client not getting dhcpc.info data

10. Some SunRays not getting ip from dhcp server

11. keep getting /dev/dsp: Device not configured on XMMS

12. IDE ZIP drive gets Device not configured

13. Problem getting ip-add from DHCP