Recompiling 0.99.14 for ftape

Recompiling 0.99.14 for ftape

Post by Perjan -The Nerd- Moo » Sun, 31 Jul 1994 11:12:01



Hello world!

I'm tryingto install ftape and read in the ftape-HOWTO that I need a
kernel above 0.99.14t. I have kernel 0.99.14 (without the 't').
I tried to just recompile, but there was no option about QIC117, so
I guess the missing 't' in my version is the problem here.
What can I do best now? Upgrade to 1.0, patch to 0.99.14t or something
else. I don't know how to do any of the above so can someone please tell
me whatto do and how.

Many thanks,

Perjan.

 
 
 

1. : if setup 0.99.14 kernel, then 0.99.13 kernel boots?!

I'm running a Slackware distribution (not 1.1.1) It came with 0.99.13 kernel
and all was okay. I wanted to 'upgrade' to the new 0.99.14 kernel so I down-
loaded the file from ftp.cdrom.com and thought all would be easy. Next I
did setup and installed the new kernel. I fixed my lilo bootup file and the
old kernel image was placed in /tmp. I reboot...and I get 0.99.13 kernel
booting up. I'm confused! How can I fix this and why does it do this?
Thanks

2. The AP reports that WJBell is dead...

3. Ftape 0.9.9d, Kernel 0.99.15, Modutils 0.99.15 Help.

4. Session freezing w/ ISDN and SSH

5. Gnuplot 3.5 and Fudgit 2.33 on Linux 0.99.14

6. gcc, fvwm, xv on SunOs 5.5

7. Linux (Slackware 1.1.1 0.99.14) + INN 1.4 - Need config.data copy!

8. /usr/lib/fs/nfs/nfsfind; what for ?

9. 0.99.14 + SB sound cards

10. SLACKWARE 1.1.1 (Linux 0.99.14) ON CD-ROM ONLY U$9.95

11. /dev/console for Slackware 1.1.0 + Linux-99.14

12. BOOT delays in Linux 0.99.14

13. problems with SCSI tape drive on laptop with 1.3.97 and 1.99.14