Anyone using Conner 1060S/Adaptec 1542CF-HELP

Anyone using Conner 1060S/Adaptec 1542CF-HELP

Post by Keith We » Tue, 18 Oct 1994 05:15:43



Subject says it all.  I'm trying to configure the above on a 486DX66 with
continuous Inode errors.  Can someone help me use this drive before I return
it?  I would like to use it if it will work.

Thanks in advance!  Keith

Please email directly so I can fix quickly, I will repost response.

--
Keith B. Webb                                   Atlanta, GA

 
 
 

1. Inode errors on Conner 1060S/Adaptec 1542CF-HELP

I am trying to install Slackware 1.2 (kernel 1.0.8) on 486/DX2-66 with
16meg/ram, Conner 1060S ~1gig SCSI drive with Adaptec 1542CF controller.

I'm able to install without problem but during the very first fsck on the
root file system, I receive filesystem errors (bad inode count).  I go
through the file system clean-up which seems to correct problems, but I get
the same filesystem errors during the very next fsck.  

I have tried every setting known to man (and alien) and have not been able
to correct by myself.  Help!

The Conner drive is a SCSI-2 Fast, is this a problem?  I have a DEC SCSI-1
drive I swapped and have had NO problems with the rest of the system, so it
seems to be related to the drive.?!

Rewards will be considered!!! (Buy a new drive doesn't count :-)

Thanks in advance!  Keith

Also, please mail me direct and I'll post any info deemed 'important' to
solving the problem.  



--
Keith B. Webb                                   Atlanta, GA

2. transferring hard drives

3. Conner 1060S HD, 2.4 x86 failure! HELP....

4. Are there any Frontpage98 issues?

5. SCSI problem: Adaptec 1542CF / Conner CTMS 3200

6. Western Digital 1.6 Gig ? (Good, Bad or Ugly?)

7. Conner CFP 1060S SCSI-HD Bug

8. redhat 6.0 client to NT 4.0 MS Proxy

9. Conner 1060S

10. Using Adaptec 1542cf with harddrive

11. Q: Speedup using Adaptec 1542CF instaed of 1542C

12. Conner Tapestor 4000/8000 or Colorado T4000 SCSI anyone using ?