Jittering problem ATI Rage Pro/Dell Optiplex GX1

Jittering problem ATI Rage Pro/Dell Optiplex GX1

Post by root » Wed, 03 Jan 2001 11:50:09



Hi,

I have Dell Optiplex GX1 with integrated ATI Rage Pro 3D AGP, RH7.0. My
problem appears
like jittering of the picture   which is most visible on the window
borders. It seams like
there is some relation to the disc activity too. This is not only Linux
problem, I had it with
NT4 too but it was solved by installing Dell supplied driver. W2K
doesn't have this problem.
The problem persist with both XFree 3.3.6 and XFree 4.0 servers. Aside
for this problem
servers run fine. Any help will be greatly appreciated.

    Thanks,
    Daniel

 
 
 

1. Dell Optiplex GX1 ATI Rage Pro Turbo AGP integrated video card

Having trouble with X Free 86 and the integrated ATI AGP video card on a
new Dell Optiplex G1 system (Pentium II 266).  Had fun blasting NT off
system at work to make box into Linux machine.  Problems came with the X11
install portion.  Metro-X doesn't work (screen is scrambled when it
displays the graphics config).  X-Free 86 doesn't work either for ATI or
standard SVGA/VGA settings.  Has any one played with this card?  Would hate
to turn it back into a windoze machine.  I hope the integrated chip doesn't
have a special driver since it comes in a Dell system.

Dale

2. no xdm login after logging out

3. Dell Optiplex GXA - ATI Rage Pro AGP

4. changing font size printer prints with.

5. RH6.1/ATI AIW Rage 128/Dell GX1

6. Faster disk access

7. Dell Optiplex GX1 Crystal CS4236b Sound Card Problems

8. Cross-development from Linux to Windows NT (device driver)?

9. Problems setting up RedHat5.2 on DELL Optiplex GX1

10. Problem with DHCP and 3C905B NIC on a Dell Optiplex GX1 with Redhat 6.1

11. Dell Optiplex GX110, Rage 128 Pro

12. Dell Optiplex GX240 (w/Rage 128 Pro AGP) + Red Hat 7.3 default install

13. Optiplex GXA: Configuring XServer and ATI RAGE 3D Pro