ATI RAGE 3D LT + LCD monitor

ATI RAGE 3D LT + LCD monitor

Post by Andrzej Jurg » Tue, 31 Aug 1999 04:00:00



This card is supported by XF86_Mach64 server from XFree86 3.3.4, but it
doesn't work with LCD monitor. Probably XFree86 3.3.5 will resolv this
problem - the question is WHEN? Mayby You have any other solution?
 
 
 

ATI RAGE 3D LT + LCD monitor

Post by Hans D. Mittelman » Tue, 31 Aug 1999 04:00:00



> This card is supported by XF86_Mach64 server from XFree86 3.3.4, but it
> doesn't work with LCD monitor. Probably XFree86 3.3.5 will resolv this
> problem - the question is WHEN? Mayby You have any other solution?

Hi, check out

   ftp://plato.la.asu.edu/pub/FB_VESA.txt

--
Hans D. Mittelmann                      http://plato.la.asu.edu/
Arizona State University                Phone: (602) 965-6595
Department of Mathematics               Fax:   (602) 965-0461


 
 
 

ATI RAGE 3D LT + LCD monitor

Post by jem.drago » Mon, 15 Nov 1999 04:00:00




> > This card is supported by XF86_Mach64 server from XFree86 3.3.4, but it
> > doesn't work with LCD monitor. Probably XFree86 3.3.5 will resolv this
> > problem - the question is WHEN? Mayby You have any other solution?
> Hi, check out

>    ftp://plato.la.asu.edu/pub/FB_VESA.txt

> --
> Hans D. Mittelmann                 http://plato.la.asu.edu/
> Arizona State University           Phone: (602) 965-6595
> Department of Mathematics          Fax:   (602) 965-0461


------------------  Posted via CNET Linux Help  ------------------
                    http://www.searchlinux.com
 
 
 

1. Compaq MV 500 Monitor and ATI 3D Rage II LT Pro

I have resolved my serious harddrive problems and have successfully
installed linux.  Now I have moved on to my next problem of configuring my
video card and monitor.

My video card in ATI 3D Rage II LT Pro and my monitor is MV500.  I have
tried every possible configuration using Xconfigurator.  I have even tried
the XF86Config putting in all the information in manually.  However, to no
avail.

The monitor has a horizontal sync rate of 31.5-54
and a Vertical sync rate of 50-90.

No matter what I try I get a black screen everytime I startx.

Does anyone have any suggestions so that I can solve this problem and move
on to bigger and better problems of config my modem and setting up a network
printer. (Oh, so much fun)

Please advise me of any suggestions.

Much Respects and Thanks!!

2. Upgrading AIX from 4.2.1 to 4.3.3

3. ATI 3D Rage II LT Pro and Compaq MV 500 monitor

4. Netatalk:Default views for volumes/folders?

5. Support for ATI 3D Rage LT PRO PCI (LT-AU2U2)

6. Question about Power Drive

7. ATI Rage LT Pro/LCD Screen problem

8. Dell hardware compability in Linux

9. ATI Rage LT Pro with Princeton DPP500 LCD Display

10. ATI 3D Rage LT Pro, 2x AGP

11. ATI 3D Rage LT Pro unsupported by Xfree3.3.5 ?

12. ATI Rage 3D Pro Lt AGP 2x

13. ATI 3D LT Rage Pro