GIMP-0.54 won't load gif or jpeg

GIMP-0.54 won't load gif or jpeg

Post by Kirk Reit » Thu, 21 Mar 1996 04:00:00



I loaded gimp-0.54-linux-a.out-bin.tar.gz and I can't get images to load.
It says  gimp: killing: 265: /usr/local/lib/gimp/plug-ins/jpeg

Any ideas?

Thanks

Kirk

 
 
 

GIMP-0.54 won't load gif or jpeg

Post by Patrice Forti » Tue, 02 Apr 1996 04:00:00


: I loaded gimp-0.54-linux-a.out-bin.tar.gz and I can't get images to load.
: It says  gimp: killing: 265: /usr/local/lib/gimp/plug-ins/jpeg

I have a similar problem:
I can load approx. 1/2 of my GIF pictures :(.
I didn't try with jpeg, but xpm seems to work.

Lokh.

 
 
 

1. Help with the GIMP-0.54

I'm not sure if this version requires Motif, but it seems to work...
Anyway, when I start the GIMP and open the brushes none are there :(
then I check the error messages and they say 'can't load such and such
a brush ...' but I check my .gimprc and check to make sure I have
those brushes.  I know this is vague, but would appreciate ANY help
because this looks like such a fantastic app. BTW I am using the stock
binary distribution, brushes, plug-ins, etc...

Thanks :)

Michael McColm

2. Active processes

3. PLEASE IGNORE: Help with the GIMP-0.54

4. example code using SOCK_RAW

5. konqueror won't display jpegs or gifs

6. How to create a multicast VOD system on linux?

7. Lilo won't load os/2, os/2 won't load lilo

8. Problem with locale & raster3d compile

9. KFM won't load and claims wrong jpeg lib version

10. ANNOUNCE: The GIMP v0.54

11. Staroffice 3.1b4: Cannot load gifs/jpeg format files

12. gimp compilation broken,undefined reference to 'jpeg..'

13. StarOffice cannot load gifs/jpegs: SOLVED!