The Netscape 4.02 Bus error Blues

The Netscape 4.02 Bus error Blues

Post by Jerry Normandi » Mon, 24 Feb 1997 04:00:00



Hello,

   I just upgraded my browser to 4.02.  It Bus Errors on me often.  Is
there a mismatched library in
this critter?  Do I have to fix malloc or something.  I am running Linux
2.0.26
?

 
 
 

The Netscape 4.02 Bus error Blues

Post by David Thompso » Mon, 24 Feb 1997 04:00:00


     I just upgraded my browser to 4.02.  It Bus Errors on me often.
  Is
  there a mismatched library in
  this critter?  Do I have to fix malloc or something.  I am running
  Linux
  2.0.26

I have run both the Linux and Solaris versions. Both are kind of
buggy, so I doubt it's solely a Linux problem. I am running
kernel 2.0.18 with libc 5.3.12 and it bombs on me, especially
when I go to the Preferences dialog... The same thing happens
on the Solaris version.

 
 
 

1. Netscape 4.02 locks up my machine.

--------------B1763332C2DFAA0D1D902A90
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
Content-Transfer-Encoding: 7bit

Greetings;

I just installed Netscape Communicator 4.02 on my Linux system.
I am running kernel 2.0.30 on a dual Pentium Pro (150Mhz) with
32 Meg of ram and a S3 Virge PCI vieo board with 4 Meg.  Xfree86 3.3
has been installed and the S3V server in up.

The problem is that somtimes while netscape is running the system
will lock up and I have to hit the reset button.  Is there a patch to
Netscape
available?  MAybe a patch to the Xserver?

Thanks in advance!

Jeff

--
--------------------------------------------
               Jeff E. Marcks
Simulation/Verification/ASIC/System Design

--------------------------------------------

--------------B1763332C2DFAA0D1D902A90
Content-Type: text/html; charset=us-ascii
Content-Transfer-Encoding: 7bit

<HTML>
Greetings;

<P>I&nbsp;just installed Netscape Communicator 4.02 on my Linux system.
<BR>I am running kernel 2.0.30 on a dual Pentium Pro (150Mhz) with
<BR>32 Meg of ram and a S3 Virge PCI vieo board with 4 Meg.&nbsp; Xfree86
3.3
<BR>has been installed and the S3V server in up.

<P>The problem is that somtimes while netscape is running the system
<BR>will lock up and I have to hit the reset button.&nbsp; Is there a patch
to Netscape
<BR>available?&nbsp; MAybe a patch to the Xserver?

<P>Thanks in advance!

<P>Jeff
<BR>&nbsp;
<PRE>--&nbsp;
--------------------------------------------
&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; Jeff E. Marcks
Simulation/Verification/ASIC/System Design

--------------------------------------------</PRE>
&nbsp;</HTML>

--------------B1763332C2DFAA0D1D902A90--

2. Kernel Compilation Problems

3. Netscape 4.02 Blows UP

4. Removing Lilo

5. add a server-cert in netscape server 4.02

6. TCPIP Connection problems

7. NETSCAPE-COMM. 4.02(en)

8. A Gig of Traffic Every Day! No Set-up Fees or Contracts Ever!

9. Netscape 4.02 on Solaris 2.5.1, 100% CPU usage...

10. Solaris 2.6 and Netscape 4.02

11. ftape 4.02 make error RH 6.2 (2.2.14)

12. Pine 4.02 USE_QUOTAS error

13. Netscape 3.00 and Netscape 3.01 crashes with Bus Error.