Repost: Help: openwin can't find xtoolplaces

Repost: Help: openwin can't find xtoolplaces

Post by Paul Schmi » Sun, 18 Feb 1996 04:00:00



Sorry, I don't know how the previous post got screwed up. Here is the
text I meant to include:

Stupid me didn't even realize you could run openwindows on Linux. I have
one problem, when I try to save the workspace it fails because owplaces
calls xtoolplaces which doesn't exist anywhere on my system. I checked the
/var/adm/packages/xvol32 file and it does install a manpage for
xtoolplaces but no executable. Why is this? How does one save their
workspace?

Thanks,
--
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Paul Schmidt                      |


^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

 
 
 

Repost: Help: openwin can't find xtoolplaces

Post by Paul Schmi » Wed, 21 Feb 1996 04:00:00


I'm red in the face. Sorry, I was guilty of not searching hard enough before
posting. Gee, it is amazing what happens when you do a "Net Search" for
xtoolplaces under Netscape. So, I found it, compiled it and it works.

Thanks,


: Stupid me didn't even realize you could run openwindows on Linux. I have
: one problem, when I try to save the workspace it fails because owplaces
: calls xtoolplaces which doesn't exist anywhere on my system. I checked the
: /var/adm/packages/xvol32 file and it does install a manpage for
: xtoolplaces but no executable. Why is this? How does one save their
: workspace?

: Thanks,
: --
: ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
: Paul Schmidt                    |


: ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
--
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Paul Schmidt                      |


^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^