Xlib: extention "SHAPE" missing on display ":0.0"

Xlib: extention "SHAPE" missing on display ":0.0"

Post by Bj?rn Hah » Mon, 11 Jun 2001 18:45:17



Hi everyone,

i got the above error msg every then and now. Does anyone know the problem
or even know how to solve it? Any hints are appreciated!

Thanks, Bjoern.
P.S. If more detailed info is needed please let my know.
--
"Life's a beach!"
PGP finger print: 098C 454A 17E0 39BA  345E 2D83 8048 05AC

 
 
 

1. extention "RENDER" missing on display ":"0.0".


http://www.xfree86.org/pipermail/xpert/2001-July/009697.html

Essentially, your graphics driver does not support the mentioned "RENDER"
extension, which is used eg. for font anti-aliasing in qt/kde.

Try configuring your qt with --no-xft

    tony

-----= Posted via Newsfeeds.Com, Uncensored Usenet News =-----
http://www.newsfeeds.com - The #1 Newsgroup Service in the World!
-----==  Over 80,000 Newsgroups - 16 Different Servers! =-----

2. [RESEND] cpufreq: p4-clockmod bugfixes

3. Xlib: extension "RENDER" missing on display ":0.0".

4. net.i freezes Thinkpad 760E

5. Netscape 4.5.1 and Redhat 5.2

6. Xlib: extension "RENDER"missing on display ":0.0".

7. Printcap -d filter (etc)

8. Ksnuffle startup error- Xlib: extension "RENDER" missing on display ":0.0".

9. Xlib: extension "RENDER" missing on display ":0.0"

10. Xlib: extension "XINERAMA" missing on display ":0.0"

11. Xlib: extension "XVideo" missing on display ":0.0".

12. GETSERVBYNAME()????????????????????"""""""""""""