Help! KDE can't handle reloc type <NULL> 'XMapWindow'

Help! KDE can't handle reloc type <NULL> 'XMapWindow'

Post by Claudio Tass » Sat, 13 Jun 1998 04:00:00




>I've done everything the installation asks for.  I looked in my installed
>packages and found that I currently have libc 5.3.12-24 installed in my
>libraries, so I downloaded the libc5 version of KDE.  After using the rpm
>installer for Red Hat 5.0 (Lesstif) and editing my /ect/profile file, I
>re-logged in.  Whenever I use 'startkde' I get these messages saying stuff
>like:

>kaudioserver: can't handle reloc type <NULL> 'XMapWindow'
>kwmsound: can't handle reloc type <NULL> 'XMapWindow'
>kfm: can't handle reloc type <NULL> 'XMapWindow'
>kcontrol: can't handle reloc type <NULL> 'XMapWindow'
>kbgndwm: can't handle reloc type <NULL> 'XMapWindow'
>krootwm: can't handle reloc type <NULL> 'XMapWindow'
>kpanel: can't handle reloc type <NULL> 'XMapWindow'
>kwm: can't handle reloc type <NULL> 'XMapWindow'

Try installing qtlibs for rh4
I had the same problem, it was ok for me
 
 
 

1. rsh machine -n 'command >&/dev/null </dev/null &'

My copy of the Unix FAQ suggests syntax like this

            rsh machine -n 'command >&/dev/null </dev/null &'

for running rsh (assuming I use csh on the remote machine, and
something similar if I use sh remotely).  This has always worked
fine for me under SunOS 4.1.2.

My question is: Will this magic necessary under Solaris 2.X?

Many thanks!
---
------------------------------------------------------------------
Francois-Michel Lang          (202) 752-6067   FAX: (202) 752-5074


2. Tricky bash problem

3. ----->>>XF86Config Help Needed Here's a Copy of<<<------

4. closed area

5. startkde fails: "can't handle reloc type ..."

6. 2.4.0-test1 Keeps Crashing

7. What is "can't handle reloc type"

8. Serial Problems. mgetty-BOCA2016 Please Help

9. "can't handle reloc type" -- huh?

10. ksh ': >a >b' -vs- '>a >b' re speed

11. LILO help <><><><><><>

12. Request headers - 'Reload', <SHIFT>+'Reload'

13. can sed pattern contain '<' & '>' characters or not?