SVGAlib & Matrox Millenium II

SVGAlib & Matrox Millenium II

Post by Olivier Gironde » Sat, 02 May 1998 04:00:00



    Hi,

        Anybody knows how to  have a better resolution than
320x200 using SVGAlib -1.2.*
    with a Matrox Millenium 2 ?

        The chipset is not listed in the docs, the autoprobe doesn't
work and I am far too bad at
    writing drivers for video cards ;-)

        Thanks,

        Olivier


 
 
 

SVGAlib & Matrox Millenium II

Post by Jefferson Hun » Wed, 06 May 1998 04:00:00


I got the same prob. Seems I've read here that Xfree 3.3.2 does not have
this prob. I'm downloading it now to give it a try. I'll let you know how
it goes.

--

Jeff,

-=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=-
To reply remove the 'NOSPAM'
Thanks, for eating SPAM and not sending it. :)
-=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=-



>     Hi,

>         Anybody knows how to  have a better resolution than
> 320x200 using SVGAlib -1.2.*
>     with a Matrox Millenium 2 ?

>         The chipset is not listed in the docs, the autoprobe doesn't
> work and I am far too bad at
>     writing drivers for video cards ;-)

>         Thanks,

>         Olivier




 
 
 

SVGAlib & Matrox Millenium II

Post by Ia » Fri, 08 May 1998 04:00:00




Quote:> I got the same prob. Seems I've read here that Xfree 3.3.2 does not have
> this prob. I'm downloading it now to give it a try. I'll let you know how
> it goes.

XFree86 hasn't got anything to do with SVGALib, they're completely
seperate graphics systems.

--

There are no facts, only opinions