<<<<<soundconfig problem <<<<<<<

<<<<<soundconfig problem <<<<<<<

Post by wouter molleman » Fri, 09 Apr 1999 04:00:00



hi,
I have a PC100 m747 mainboard
with onboard SIS AGP 6326 8meg videocard
with onboard Sound 3d with sounblaster 16 and WSS support

my SIS videocard works fine
i have problems to configure the soundcard
it claims to be soundblaster compatible , but installing a
'sounblaster 16' , 'soundblaster pro' 'WSS' 'MAD16' has no effect
just "modprobe: devive is busy or not found"

--
Microsoft, just the product of a society
     that's lost it's good manners

--
Microsoft, just the product of a society
     that's lost it's good manners

--
Microsoft, just the product of a society
     that's lost it's good manners

 
 
 

1. I need a example of X .twmrc file PLEASE <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Hi,    
I Got a binary for X11R5 from a site, It's is a full version,
But when I now run xdm, I can only open 1 window, even if i try to open
up another xterm it doesn't work.. the window I open up is too small
that you can even see anything. BTW I have a SS1000 running SOLARIS 2.3
X11R5 is installed in /opt/X11R5/. It would me helpful if some could
send me their .twmrc file and .xinitrc files.. OR any kind of help..
Thank you very much

Bikesh :-)

2. vi clone compiling under LinuxPPC

3. SOLARIS 2.3 NOT getting the NAMESERVER <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

4. The Linux Society General Meeting, Tuesday 10-Jul

5. Script for makeing whole bunch of account of sol. 2.3 <<<<<<<<<<<<<<<<<

6. Problem with 'pwd'

7. CDE <<<<<<<<<-------------- Need Help !

8. Linux on a COMPAQ Proliant 2000

9. How can grep the 8th of Field <<<<<<<<

10. How can I trap a user in script <-<-<-<-<-<-<-<-

11. CPAN question <<<<<<<

12. AUTO-REDIAL PPPGO <<<<<<<

13. I think I've found the rectum of the internet.<<<<<<<<<<<<