S3 Trio64v+ problems

S3 Trio64v+ problems

Post by Eric Sandvi » Thu, 19 Nov 1998 04:00:00



I can't get Xwindows to run at a resolution higher than 8bit, I'm running
Redhat 5.1 and have been using Xconfigurator to configure the sever.  It
autodects my card and uses the s3 server.  Everytime I try to go to 16 bit
color I get a core dump.  Thanks for any help you can offer
 
 
 

S3 Trio64v+ problems

Post by Jonathan Strai » Sat, 21 Nov 1998 04:00:00


I've got the same card, and in order to get to 16 bit color I had to add
another 1MB memory module on to the card for a total of 2MB card
memory.  I think the module was about 10 dollars.  Hope this helps.

Jon

 
 
 

1. S3 Trio64v+ Problem

Hello.

Cannot get this stupid card to work on 4.3-STABLE, updated as of 2 nights ago.
Only way to get X Server to function is to use vga16 mode, anything else crashes the server.

Strangley though, it gives me a 800x600 virtual desktop.

Video Card:             2 meg S3 Trio64v+
Computer:                Pentium 120 - 32 meg of ram.
Operating System:    FreeBSD 4.3-STABLE. XFree86 3.3.6

Any ideas (or free graphics cards) welcome .......

Braveheart

2. how to deal with this type of message from an irate user

3. S3 S3 S3 X X X S3 S3 S3

4. Mystique,Linux and X

5. Dell S3 Trio64V+ & X86Free problem

6. unix store comparable to compusa, etc..

7. S3 Trio64V+ Configuration problem

8. Q: Linux equivalent technologies to Win32?

9. Problem with pci S3 Trio64V+

10. Stealth S3-Trio64V+ 2001 distortion problem (screenshot enclosed)

11. problem with 3.2 (and 3.2A) on S3 Trio64V+ (86c765) under Linux

12. Problem report with XF86_S3 v.s. S3 Trio64V+

13. Problems with X on S3 Trio64V+