Problem with modem and ethernet cards on Gateway Solo 9100

1. Problem with modem and ethernet cards on Gateway Solo 9100

Hi,

I have the following problem with my Gateway 9100 running linux:
I have 3Com 3c589D ethernet card and 3Com Megahertz 56K cellular modem
card (3CXM556).
If I get out this modem card, ethernet working fine, but if I have both
cards in, linux doesn't see any ethernet cards at all and says something
like:
"Or you don't have the right driver, or you don't have any card
installed..."

Any ideas?

PS I didn't tried to work with this modem yet, so if anybody  have any
suggestion about this modem, I would greatly appreciate them as well.

Thanks in advance,

--
//========================================================================\\

        Sergey Gribov                   |   A specialist is someone who

less

 WWW: http://www.sergey.com/            | everything about nothing...

        Compugen Inc.       Phones: (781)9321155 ext.31, Fax:
(781)9327409
\\========================================================================//

2. iproute2 & routing table disappears

3. Xterminal unreadable...

4. Problems installing linux on a Gateway solo 9100

5. vmstat cpu time over 100

6. a couple of annoying problems installing linux on a gateway Solo 9100

7. nohup in ksh

8. Gateway Solo 9100 Video problem with Redhat 7.1

9. sound on gateway solo 9100

10. Gateway Solo 9100 S5-233, question.

11. GateWay Solo 9100 (233mmx) PCMCIA Oddity!

12. XF86Config for Gateway Solo 9100 laptop