/dev/dps Problems

/dev/dps Problems

Post by Special Relativit » Fri, 26 Jun 1998 04:00:00



I am having some problems with /dev/dsp...I have recompiled my kernel 12
times each with different sound settings trying to get dsp to
work...I've also tried xmixer to no avail...I can cat a file to
/dev/audio and it works perfectly, but when I cat one to /dev/dsp, it
comes out garbled, static-filled, and loud.  Please help.

 
 
 

1. no /dev/dp with dp-4.0

Hi,
        I'm trying to set up dp-4.0 on a solaris machine.

        Everything seems to build ok, and install ok.

        When I try to start the daemon,  I get an error saying that
        the device /dev/dp doesn't exisit.

        I've already loaded the modules dp using modload /usr/kernel/drv/dp

        If I put a soft link to this routine, the file type is wrong.

        I don't know how this /dev/dp file is supposed to get created.

        ipconfig dp0 plumb fails also because the file /dev/fp doesn't
        exist.

        Any suggestions.

        thanks, email preferred.

        Phil Maechling

2. Ram Disk On Solaris

3. dp-3.0 & gcc-2.6.3 : /opt/dp/bin/ppp dumps core

4. Did 0.99.12 break uucp? (or the new bash?) -- update

5. /dev/fd0 /dev/fd1 /dev/scd0 problems

6. logiscan driver compile help

7. What is the difference between /dev/sg0, /dev/scd0 /dev/hdd and /dev/cdrom ?

8. Help! YDL killed my Pismo!

9. /dev/dsp, /dev/audio, /dev/midi., /dev/sndsta

10. >/dev/msglog 2<>/dev/msglog </dev/console

11. What is the difference between /dev/ttyS3, /dev/cua3, and /dev/ttys3 ?

12. Dev's Dev's Dev's

13. Printtool not seeing my printer on /dev/lp0, /dev/lp1 or /dev/lp2