sound in mozilla 1.0, 1.0.1 and netscape 7.0

sound in mozilla 1.0, 1.0.1 and netscape 7.0

Post by C35740 » Thu, 17 Oct 2002 16:19:22



Does anyone has sound working in mozilla 1.0, 1.0.1 or netscape 7.0?
plugger 4.0 seem to have became incompatible with mozilla after 0.9.9
I get messages like this on console:
/tmp/plugtmp/malais01.wav: No such file or directory
/tmp/plugtmp/denoue02.wav: No such file or directory

When I try to access some wav files.

 
 
 

1. Netscape - Mozilla Java plug-ins

Occasionally I'll run into a page that requires the
application/x-java-applet;version=1.2
plugin.  This message kicks me to the page
http://java.sun.com/products/plugin/?application/x-java-applet;versio...

but here I get confused because it appears that all the plug-ins that
they are talking about are
for the Microsoft operating system.
I guess I've never dealt with this issue of loading plug-ins while using
Netscape or Mozilla on Linux.
Help on what to do here would be appreciated.

2. Dosemu and Windoze3.0

3. Mozilla 1.6 + Netscape 7.0 compose email problem (funky cursor keys)

4. Cross-Linker? (host=rs6000-ibm)

5. netscape-i686-pc-linux-gnu-installer.tar.gz for Netscape 6.1 ppc?

6. Linux is a lead bellie.

7. Suse 7.0; Yast2, kinternet, rc.dialout und ich komme nicht ins Internet

8. Key mappings and mouse buttons in MOL

9. netscape 7.0 Mandrake 7.0

10. Netscape 7.0 & SuSe 7.0

11. Mozilla freezes when loading page with sound if sound already playing in background...

12. Printing Tiff Faxes attached to e-mail using Mozilla 1.0

13. Mozilla 1.0 under solaris 2.7