XView/wxWin compiling problems..

XView/wxWin compiling problems..

Post by Dan Min » Sat, 18 Jun 1994 17:02:18



I've ftp'ed the XView file off of sunsite.unc.edu.  I also
grabbed wxWin package also.  I'm trying to compile one of the
sample files [hello program].  I'm getting these errors and I don't
know how to proceed.  How do I fix these errors?

gcc 2.5.8
libc 4.5.21
xview3L5.1 package

        Thanks,
                Dan

gcc -I/usr/contrib/wxwin/include -I/usr/contrib/wxwin/include/base -I/usr/contrib/wxwin/include/x -Dwx_xview -Dlinux  -O2 -L/usr/contrib/wxwin/lib -L/usr/openwin/lib -o hello_ol objects_ol/hello.o  -lwxwin_ol -lxview -lolgx -lX11 -lm
/usr/contrib/wxwin/lib/libwxwin_ol.sa(__T00001.o): Undefined symbol "__NEEDS_SHRLIB_libolg_2" referenced
/usr/contrib/wxwin/lib/libwxwin_ol.sa(__T00001.o): Undefined symbol "__NEEDS_SHRLIB_libxv3_2" referenced
/usr/contrib/wxwin/lib/libwxwin_ol.sa(__T00008.o): Undefined symbol "__NEEDS_SHRLIB_libolg_2" referenced
/usr/contrib/wxwin/lib/libwxwin_ol.sa(__T00008.o): Undefined symbol "__NEEDS_SHRLIB_libxv3_2" referenced
/usr/contrib/wxwin/lib/libwxwin_ol.sa(__T00042.o): Undefined symbol "__NEEDS_SHRLIB_libolg_2" referenced
/usr/contrib/wxwin/lib/libwxwin_ol.sa(__T00042.o): Undefined symbol "__NEEDS_SHRLIB_libxv3_2" referenced
/usr/contrib/wxwin/lib/libwxwin_ol.sa(__T00054.o): Undefined symbol "__NEEDS_SHRLIB_libolg_2" referenced
/usr/contrib/wxwin/lib/libwxwin_ol.sa(__T00054.o): Undefined symbol "__NEEDS_SHRLIB_libxv3_2" referenced
/usr/contrib/wxwin/lib/libwxwin_ol.sa(__T00084.o): Undefined symbol "__NEEDS_SHRLIB_libolg_2" referenced
/usr/contrib/wxwin/lib/libwxwin_ol.sa(__T00084.o): Undefined symbol "__NEEDS_SHRLIB_libxv3_2" referenced
/usr/contrib/wxwin/lib/libwxwin_ol.sa(__T00089.o): Undefined symbol "__NEEDS_SHRLIB_libolg_2" referenced
/usr/contrib/wxwin/lib/libwxwin_ol.sa(__T00089.o): Undefined symbol "__NEEDS_SHRLIB_libxv3_2" referenced
/usr/contrib/wxwin/lib/libwxwin_ol.sa(__T00160.o): Undefined symbol "__NEEDS_SHRLIB_libolg_2" referenced
/usr/contrib/wxwin/lib/libwxwin_ol.sa(__T00160.o): Undefined symbol "__NEEDS_SHRLIB_libxv3_2" referenced
/usr/contrib/wxwin/lib/libwxwin_ol.sa(__T00169.o): Undefined symbol "__NEEDS_SHRLIB_libolg_2" referenced
/usr/contrib/wxwin/lib/libwxwin_ol.sa(__T00169.o): Undefined symbol "__NEEDS_SHRLIB_libxv3_2" referenced
/usr/contrib/wxwin/lib/libwxwin_ol.sa(__T00198.o): Undefined symbol "__NEEDS_SHRLIB_libolg_2" referenced
/usr/contrib/wxwin/lib/libwxwin_ol.sa(__T00198.o): Undefined symbol "__NEEDS_SHRLIB_libxv3_2" referenced
/usr/contrib/wxwin/lib/libwxwin_ol.sa(__T00230.o): More undefined "__NEEDS_SHRLIB_libolg_2" refs follow
/usr/contrib/wxwin/lib/libwxwin_ol.sa(__T00230.o): More undefined "__NEEDS_SHRLIB_libxv3_2" refs follow
make: *** [hello_ol] Error 1
--

        "The longer I stare at this screen; the blanker it gets."
                                                Linux: try it, you'll like.
"Your program is encoded in pi."              I started with a 64

 
 
 

1. XVIEW- where is the latest for Sol 5.7, Xview 3.2 producing compile errors...

Hi all
SORRY _ REPOST. Need to get Xview working ... I have installed X1R6.4,
and am using the
instructions given in the Xview Readme - without success...
Any ideas please

 I am trying again to install Xview 3.2 on a SUN U1 with Solaris 7
I get the messages
# imake -DUseInstalled -I/usr/X11R6.4/lib/X11/config -I./config
"/export/home/Archive/xview3.2/config/XView.tmpl", line 198: macro _Use
redefines previous macro at "/usr/X11R6.4/lib/X11/config/Imake.rules",
line 257
when I run the imake as per the README

and if I make World without the imake get-

rm -f *.CKP *.ln *.BAK *.bak *.o core errs ,* *~ *.a .emacs_* tags TAGS
make.log MakeOut  "#"*
cleaning in ./images...
make: Fatal error in reader: Makefile, line 676: :/:: conflict for
target `all'
Current working directory /export/home/Archive/xview3.2/images
*** Error code 1
make: Fatal error: Command failed for target `clean'
Current working directory /export/home/Archive/xview3.2
*** Error code 1
make: Fatal error: Command failed for target `World'

at the end of the world.make file

I have set IMAKEINCLUDE to
-I/export/home/Archive/xview3.2/config -I/usr/X11R6.4/lib/X11/config

Any idea what's going on???? Thought this would be simple!!

Cheers
Dr. P

--
+++++++++++++  Digital Magik On-Line  +++++++++++++++  \

Web   : www.tightfit.demon.co.uk/cyberart/             |
Phone : +44 (0)1954 261019  Mobile: +44 (0)7752 226439 |
-------------------------------------------------------/

2. -- DEC ALPHA 166MHz MULTIA'S ----> $99 <----

3. xview/xview.h, ... files not found when compiling.

4. 2.4.7: wtf is "ksoftirqd_CPU0"

5. Problem compiling XView-programs with g++

6. Curses classes for C++?

7. Problems compiling xview for sparc

8. Using a tape autoloader with Solaris2.6

9. XView 3.0 on AIX 3.2 (Compiling problems)

10. Problem with wxwin on sunsite

11. /usr/openwin/bin/xview/xview/xview...ad infinitum

12. [Fwd: Xview 3.5.1 vs Xview 3.2 (Sol2.5.1 vs Linux)]

13. HELP: XView 3.2/Linux 1.1.59 Compile errors