dl_boot: open /dev/zero failed

dl_boot: open /dev/zero failed

Post by Daniel DeSlov » Sat, 16 Dec 1995 04:00:00



I'm not sure what I've done, but I believe that somehow
my /dev files were changed such that only root can login.

If any user attempts to get into my system they get the error:

dl_boot: open /dev/zero failed!

Does anyone have a solution? My first attempt will be to reinstall
the base linux distribution with the hopes that whatever was changed
or corrupted will be fixed..but I'd like to know what caused this.

Thanks for any suggestions or help.

Dan DeSlover

 
 
 

1. dl_boot: open /dev/zero failed !

Help!
I was trying to setup my uugetty and now no user id works except root.
What it the problem? I grep ed dirs for dl_boot and it turned up on lib
directory. Is it a bug? Should I reinstall Linux from zero?
When I log in not as a root it says dl_boot: open /dev/....... ant kicks me
out in to the login: . What should I do?
Any suggestions are appreciated.
Pavel.
---
No SIGNATURE. Call (250) 595-7289 or visit my Web site at
http://www.islandnet.com/~skendall/pavel.htm for complete copy of my resume.
Avail. in: Word for Win 6.0 , WP 6.1 for win and Envoy Reader formats.
Pavel Zaitsev
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Don't get mad  -- get even.
  -- Kennedy's Dictionary.

2. MBONE Video Hardware

3. dl_boot: open /dev/zero failed!

4. importing old logical volumes

5. Help: dl_boot: open /dev/zero failed! on login

6. cc on AIX 4.3 ??

7. dl_boot: can not open /dev/zero ????

8. PPP

9. RedHat 4.2 install problem: dl_boot: mmap of /dev/zero failed

10. Cannot login as user! dl_boot: open /dev/zero failed!

11. anonymous ftp problems /dev/zero: open failed.

12. /dev/zero open versus stat system call sequence?