Problems with fvwm2 2.0.40

Problems with fvwm2 2.0.40

Post by Cristian Martinez » Fri, 22 Dec 1995 04:00:00



Hello world.

Recently I compiled the last version of this program and I found an error
in the FvwmButtons module. When I do a click in some box of this module,
the two first letter of the command are not recognize.

Example :

- In my .fvwm2rc

*FvwmButtons NcFtp    nothing.xpm       exec xterm -T NcFtp -e ncftp &
*FvwmButtons Xarchie  xarchie.xpm       exec xarchie &

When i do a click in the ncftp box appear :
/bin/sh: erm: not found

What is the problem ?

Thanks in advance.

--
    *  .  Cristian Martinez T. #    .   *    +  .        .   +   .    .
 .   .   . Departamento de Informatica .    .  .  *  .      .     .    o .
  +   .     Universidad Tec. Federico Santa Maria    .  +   .   . * .  .  

 
 
 

1. Compile problems of fvwm2 (ver 2.0.40) during make fvwm2...

To whom it may concern...

When trying to build the new version of fvwm2 on my system, everything went
without a hitch, except for the building of fvwm2 itself.  If anyone has any
suggestions I would appreciate the input.  The following is the output when
trying to build fvwm2 in the /usr/src/fvwm/fvwm dir.  directly (since I
didn't want to wait through all the sub dir compiles:

rm -f fvwm2
gcc -o fvwm2 -O2 -m486 -ansi     -L/usr/X11R6/lib add_window.o  bindings.o      
borders.o       builtins.o      colormaps.o     colors.o        complex.o      
decorations.o   events.o        focus.o         functions.o     fvwm.o  
icons.o         menus.o         misc.o  module.o        move.o  placement.o    
read.o  resize.o        style.o         virtual.o       windows.o -lXpm  
-lXExExt -lXext -lX11 ../libs/libfvwm2.a      
GetFont.o(.text+0x8f): undefined reference to `XLoadQueryFont'
GetFont.o(.text+0xb3): undefined reference to `XLoadQueryFont'
make: *** [fvwm2] Error 1

Thanks in advance!

--------------------------------------------
Steve Ginn

2. Dell Latitude XPi problems

3. Lilo "L 40 40 40 40 40 40..."

4. UNIX \"bought\" at auction; AT&T unhappy

5. LILO saying "L 40 40 40 40 40 40..."

6. Newbie Xwindows help

7. Lilo spits "L 40 40 40 40"...

8. The FAQ for this newsgroup

9. Linux LILO Booting L 40 40 40...

10. AMD 386/40 + ULSI 387/40 crashes intermittantly

11. segmentation fault with 1.3.40, nmbd 1.2.13-1.3.40

12. Fireport 40 SCSI controller problem

13. 384-40, any problems?