tricky sendmail / pine Problem - need help

tricky sendmail / pine Problem - need help

Post by Karsten Kreh » Sat, 01 Aug 1998 04:00:00



I guess I need some help now... this is my problem:

- sending a mail with attachment A to address B works
- sending the same mail with attachment A, A to address B does not

which means that I cannot append e. g. two Excel sheets. One works, though.

Symptom: (I've set 'O LogLevel = 1024' in /etc/sendmail.cf)
Sendmail complains about 'stat=Service unavailable' in /var/log/messages:

Jul 28 16:19:49 pixie sendmail[301]: --> 250 QAA00301 Message accepted for delivery
Jul 28 16:19:49 pixie sendmail[301]: finis, pid=301
Jul 28 16:19:49 pixie sendmail[300]: <-- QUIT
Jul 28 16:19:49 pixie sendmail[300]: --> 221 pixie.swb.de closing connection
Jul 28 16:19:49 pixie sendmail[300]: [NOQUEUE]: disconnect level 1
Jul 28 16:19:49 pixie sendmail[300]: in background, pid=300
Jul 28 16:19:49 pixie sendmail[300]: finis, pid=300
Jul 28 16:19:50 pixie sendmail[303]: QAA00301: disconnect level 2
Jul 28 16:19:50 pixie sendmail[303]: in background, pid=303
Jul 28 16:19:50 pixie sendmail[303]: QAA00301: dowork, pid=303
Jul 28 16:19:50 pixie sendmail[303]: QAA00301: sendenvelope, flags=0x601842

1, xdelay=00:00:00, mailer=uucp-dom, relay=brewhq, stat=Service unavailable
Jul 28 16:19:50 pixie sendmail[303]: QAA00301: dropenvelope, e_flags=0x601866, OpMode=m, pid=303
Jul 28 16:19:50 pixie sendmail[303]: QAA00301: unlink dfQAA00301
Jul 28 16:19:50 pixie sendmail[303]: QAA00301: unlink qfQAA00301
Jul 28 16:19:50 pixie sendmail[303]: QAA00301: done
Jul 28 16:19:50 pixie sendmail[303]: QAA00301: unlock
Jul 28 16:19:50 pixie sendmail[303]: QAA00301: unlink xfQAA00301
Jul 28 16:19:50 pixie sendmail[303]: [NOQUEUE]: dropenvelope, e_flags=0x401066, OpMode=m, pid=303
Jul 28 16:19:50 pixie sendmail[303]: finis, pid=303

Could it be the max. message size?

how do I set it?
--

 
 
 

1. Pine 3.95 and pine.conf/pine.conf.fixed

Hello all,

Just a quick question for today.  I recently installed q-mail on my
system to replace sendmail.  One of the things required by this install
is moving the mail folders to the users directories.  System is FreeBSD
2.1.5-Release, Pine is version 3.95.

I would like to set up Pine to default to a file (Mailbox) in the user's
home directory.  I know I need to set inbox-path=Mailbox but for some
reason Pine seems to ignore it's system wide configuration file.  If you
specify the system wide file, it works fine.

I've got pine.conf in /usr/local/lib/ as specified as the default
location for the global config file in the man pages....  Where'd I go
wrong?

Thanks for any pointers!!

-Dave

PS: An e-mailed reply in addition to a follow up post is greatly
appreciated as my news feed isn't all that great ;)

--
~|~|_  _   |  _  _ _|   _  |`  /~`|_  _  _  _
 | | |(/_  |_(_)| (_|  (_)~|~  \_,| |(_((_)_\
Ever been to the Realm of Chaos? Check it out!!

2. Netscape installation problem!

3. Need help setting up tricky mail configuration.

4. Changing an IP

5. This is tricky.. need some help!

6. A search question

7. Need help with a routing problem or a sendmail problem.

8. IP-addresses.

9. Pine/sendmail/PPP questions help wanted :)

10. Minor problem with Pine & sendmail

11. Minor problem w/ Pine and Sendmail

12. pine/sendmail problem

13. AmiVIs+Sendmail+Sophos - Need a little help please with sendmail.cf for ..