NFS-Problem from WinNT 4.0 to LINUX 6.2 (S.u.S.E.)

NFS-Problem from WinNT 4.0 to LINUX 6.2 (S.u.S.E.)

Post by Naria » Fri, 03 Dec 1999 04:00:00



Hi there,
i've got a Problem with the Filetransfer from a WinNT4.0-Client to a
LINUX6.2-Server. On the WinNT-Client I use Maestro-NFS.
It takes to much time until I get a response that the File has be
copied or moved correctly; about 2 minutes for a 2MB-File!
The funniest case is, that the File already has arrived on the
LINUX-Server meanwhile the WinNT-Client still waits and waits ....!
An other connection works fine: e.g. from the same WinNT-Client to my
HP-UX10.20-Server and from the one to the other LINUX-Machine.
Thanks for helping me!
Ralf Schneider
 
 
 

1. RedHat 6.2 & WinNT 4.0 - LILO question

Hi

I have a question with respect to /etc/lilo.conf

I successfully installed WinNT4.0 and Linux(redhat 6.2)
Now I want to edit /etc/lilo.conf so that when the machine
is booted I should be able to choose either NT or Linux
Right now it firectly boots to Linux.

What exactly should I add into /etc/lilo.conf

Thanks.

--kiran

2. Chown -R on /usr

3. poor nfs performance with SuSE Linux 6.2

4. SCSI Trantor T130b & TMC850MEX don't work

5. SuSE Linux 6.2 - Voodoo Banshee Problem

6. Using the 1 Meg external cache on sparc 10s?

7. problem with egcs-1.1.2 / gcc 2.91.66 on Linux (Suse 6.1/6.2)

8. Linux quake unable to reload games

9. SuSE Linux 6.2 - Voodoo Banshee Problem

10. Problem with ISDN under SUSE Linux 6.2 ...

11. SuSE Linux 6.2 and Kppp problem

12. PCI128 with S.u.S.E. 6.2 ...

13. S.u.S.E. 6.2 SSH