net card problems after upgrade to 2.2.10-ac8

net card problems after upgrade to 2.2.10-ac8

Post by Andrew A. Razdolsk » Mon, 05 Jul 1999 04:00:00



  Hi!

I have Linux server with four PCI rtl8029, rtl8029AS cards and
one ISA NE2000 (noname) cards. All this works very
well with linux kernel 2.0.35 version, not with 2.0.36, 37.

After upgrading to 2.2.10-ac8 Linux kernel it can't
determine ISA card and "mixes" PCI cards.

See some configured kernel's options  for "Network Devices"
        -  Other ISA cards
                * NE2000/NE1000 support;
        -  EISA, VLB, PCI and on board controllers
                * PCI NE2000 support

/etc/lilo.conf
        .... ..
 append = "ether=7,0x6400,eth0 ether=10,0x6200,eth2 ether=5,0x340,eth3
           ether=11,0x6100,eth1 ether=12,0x6300,eth4"
        ... ...

Hardware:
        PnP BIOS, Pentium 150Mhz, RAM 128M.

Was somebody solve such problems?

If you have any suggestions please e-mail me?

Thank you for any answers!

   - Best Regards,
          Andrew A. Razdolsky

 
 
 

net card problems after upgrade to 2.2.10-ac8

Post by Andrew A. Razdolsk » Mon, 05 Jul 1999 04:00:00


  Hi!

I have Linux server with four PCI rtl8029, rtl8029AS cards and
one ISA NE2000 (noname) cards. All this works very
well with linux kernel 2.0.35 version, not with 2.0.36, 37.

After upgrading to 2.2.10-ac8 Linux kernel it can't
determine ISA card and "mixes" PCI cards.

See some configured kernel's options  for "Network Devices"
        -  Other ISA cards
                * NE2000/NE1000 support;
        -  EISA, VLB, PCI and on board controllers
                * PCI NE2000 support

/etc/lilo.conf
        .... ..
 append = "ether=7,0x6400,eth0 ether=10,0x6200,eth2 ether=5,0x340,eth3
           ether=11,0x6100,eth1 ether=12,0x6300,eth4"
        ... ...

Hardware:
        PnP BIOS, Pentium 150Mhz, RAM 128M.

Was somebody solve such problems?

If you have any suggestions please e-mail me?

Thank you for any answers!

   - Best Regards,
          Andrew A. Razdolsky