Installing an Intel EtherExpress Pro 10 under Slackware 1.2.13...help!

Installing an Intel EtherExpress Pro 10 under Slackware 1.2.13...help!

Post by Stev » Mon, 18 May 1998 04:00:00



I am trying to set this card up but cannot get the ifconfig line to work.  I
am not sure what the interface name for the card is, and if it is "eth" then
how do I tell Linux what the IRQ and I/O are???

current line is:

ifconfig eth0 $IPADDR broadcast $BROADCAST netmask $NETMASK

thanks,

steve

 
 
 

1. Install Intel EtherExpress Pro 10/10+ ISA card on Redhat 6.1 ---Please help

Hi,

I installed RedHat 6.1 on my PC(dual boot 98/Linux). Everything is fine
exception the RedHat can't recognize my ethernet card( Intel
EtherExpress ISA Pro 10/10+). The card works fine in 98.

During the installation, RedHat couldn't detect my card at all. So I
tried to load it manually. I tried two ways:
1. I put ether=5,0x210,0,0,eth0 ( the conf in my 98) in lilo.conf, then
reboot the machine. During the boot, lilo couldn't start eth0.
2. I run lsmod, I found nothing there. I do have
/lib/modules/2.2.12-20/net/eexpro.o file, so I said insmod eexpro. The
linux hangs forever. I have to power off the machine.

What did I do wrong? Please help!

Regards,
Michael

* Sent from RemarQ http://www.remarq.com The Internet's Discussion Network *
The fastest and easiest way to search and participate in Usenet - Free!

2. SMB Client/Mount

3. Installing Intel Etherexpress Pro 10 ISA with RH 6.0

4. Need Bootable Linux, Win95 and DOS

5. Intel Etherexpress pro/10 install?

6. NEC USB card; random freezes

7. strange problems 1.2.13 --> 2.0.0 --> 1.2.13

8. SolarNet Client Protocol Services printing problem

9. Intel EtherExpress PRO 10 NIC, please help

10. Help with @HOME internet / Intel EtherExpress PRO 10

11. Need help setting up eth0 on an Intel EtherExpress Pro 10+

12. Cable modem/Intel Etherexpress PRO/10 help