I can not get ARP to work, even though /proc/net/arp is correct!

I can not get ARP to work, even though /proc/net/arp is correct!

Post by Boyan Biando » Sun, 16 Apr 1995 04:00:00



Hi
I have a two Linux boxes connected via ethernet. All works well but arp
on both machines gives me few lines of data that have nothing to do with
my conbfig. IP addresses are something like (32.32.12.1) at incomplete,
not my real ethernet and IP addresses. However if I check /proc/net/arp
it DOES have the correct ethernet address. My ifconfig is arp enabled,
Kernel 1.2.0, all functions that are supposed to use arp resolviong work
(rip updates and stuff OK) but arp -a gives that garbage??
Please let me know if you have seen this before!
Boyan

--
---------------------------------------------------------------------------
Boyan G. Biandov                           Network Research and Development
833 Market St. Suite 700                   Uptime Resources Inc.
San Francisco, CA.94111                    (415) 979-0626 ext. 250

 
 
 

I can not get ARP to work, even though /proc/net/arp is correct!

Post by Bernd Eckenfe » Tue, 18 Apr 1995 04:00:00



> (rip updates and stuff OK) but arp -a gives that garbage??
> Please let me know if you have seen this before!

Just use a new arp binary.

Greetings
Bernd
-- __


  o--o           *QUAK* Jetzt auch mit Plueschtier in der .Sig!


 
 
 

1. ipv4: move /proc/net/arp seq_file support back to arp.c


   Date: Mon, 21 Oct 2002 01:32:26 -0300

        Please pull from:

   master.kernel.org:/home/acme/BK/net-2.5

Pulled, thanks.
-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in

More majordomo info at  http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
Please read the FAQ at  http://www.tux.org/lkml/

2. X can't set/open default font path. what2do?

3. To ARP or not to arp ...

4. Newbie needs help with Linux FT

5. panic not rebooting even though /proc/sys/kernel/panic=1?

6. Digi Portserver II

7. ipv4: convert /proc/net/arp to seq_file

8. gnu pascal

9. /proc/net/arp gives sometimes wrong results! race?

10. 2.5.44 : /proc/net/arp broken

11. bind (DNS) not startging at boot even though script in rc2.d and works from CLI

12. arp -a shows only one address, what version of arp?

13. arp question - "arp who-has" problem