"route del" is not working in Redhat 6.1

"route del" is not working in Redhat 6.1

Post by Sam Wu » Tue, 30 Nov 1999 04:00:00



dear all,

does anyone know that how to use "route del ...." in Redhat 6.1?

it says "SIOCDELRT: No such process".

does it happened in older version of Redhat?

Regards

Sam.

--
 .=~~=..=~~=..=~~=..=~~=..=~~=..=~~=..=~~=..=~~=.
      Melbourne IT Internet Names Division
      Phone#: (03) 9344 9316
.*-*..*-*..*-*..*-*..*-*..*-*..*-*..*-*..*-*..*-*.

 
 
 

"route del" is not working in Redhat 6.1

Post by kukulka » Tue, 30 Nov 1999 04:00:00


nope. I use redhat 6.0 and 6.1 and use that "route del XXX " as usual.
are you sure you did type the right command? make that double sure ..:-)

kukulkan
http://www.netsecure.fsksm.utm.my


> dear all,

> does anyone know that how to use "route del ...." in Redhat 6.1?

> it says "SIOCDELRT: No such process".

> does it happened in older version of Redhat?

> Regards

> Sam.

> --
>  .=~~=..=~~=..=~~=..=~~=..=~~=..=~~=..=~~=..=~~=.
>       Melbourne IT Internet Names Division
>       Phone#: (03) 9344 9316
> .*-*..*-*..*-*..*-*..*-*..*-*..*-*..*-*..*-*..*-*.


 
 
 

"route del" is not working in Redhat 6.1

Post by Bill Unr » Wed, 01 Dec 1999 04:00:00



Quote:>does anyone know that how to use "route del ...." in Redhat 6.1?
>it says "SIOCDELRT: No such process".

Are you running as root? What is the rest of the
route del ....
(ie what are the ...) That message often comes if you have teh syntax
wrong or if thee is not such route anyway.
Ie, what is the output of
route
befor the command, and what is the command you try to run?