Problems after installation of libc.4.6.27

Problems after installation of libc.4.6.27

Post by Juergen Schrei » Sun, 22 Jan 1995 04:21:27



Hi Netland,

I have a wierd error message appearing everytime I open a new
xterm ever since I installed the new libc.4.6.27 which says:

_setutent: Can't open utmp file: No such file or directory
_setutent: Can't open utmp file: No such file or directory
_setutent: Can't open utmp file: No such file or directory

3 times !!

I have been upgrading from libc.4.5.26 so what is my problem ?

Any help appreciated

Ciao and keep Irie

                   Juergen
--

* FAX,Data,BBS:                 ++49 89 6257108                                   *
* Snail-mail:   Juergen Schreier, Phillip-Foltz-Str. 35, 81737 Muenchen, Germany   *
* Voice & AB:                       ++49 89 6792621                                    *
--

* FAX,Data,BBS:                 ++49 89 6257108                                   *
* Snail-mail:   Juergen Schreier, Phillip-Foltz-Str. 35, 81737 Muenchen, Germany   *
* Voice & AB:                       ++49 89 6792621                                    *

 
 
 

1. /lib/libc.so.4.5.26 and /lib/libc.so.4.6.27

: I recently upgraded to GCC 2.6.2 which requires the c library version
: 4.6.27.  So I installed this, and it stuck libc.so.4.6.27 in my /lib
: directory.  But libc.so.4.5.26 still exists there, and when I run gcc, it
: says 'using incompatible library 'lib/libc.so.4.5.26'.  I mistakenly
: removed 4.5.26 and had big problems.  So how do I tell gcc to recognize
: 4.6.27?, I must be missing a step.  (I just used pkgtool to load both gcc
: and the new libc (and libg++, include, image, and extralib).)  Anyway,
: any help would be appreciated.

I have the same problem but with 4.5.26. I run 4.4 now and have
installed all 4.5-files(I have copied all the files from a machine
with 4.5 from /lib). I have made the symlink libc.so.4 point to my new
library, but it still uses 4.4. Anyone?

--

2. Compiling question

3. booting Redhat 7.0 fr

4. libc 4.6.27 problem with router? Anyone?

5. - Installation problem

6. FYI: A Bug In Libc.so.4.6.27 Causing Problem in SLIP Setup

7. Dell Precison 650

8. sendmail/libc 4.6.27 'name server timeout' problem

9. Problems with gcc 2.6.3 and libc 4.6.27 (2nd post)

10. sendmail and libc.so.4.6.27 problem

11. FYI: A Bug in libc.so.4.6.27 Causing Problem in SLIP Setup

12. ldconfig: warning: /lib/libc.so.4.6.27 is not a ZMAGIC file, skipping